Νέα σειρά ετοιμάζεται από την DC

Έτοιμη για μία νέα live action σειρά είναι η DC, μετά την σημαντική επιτυχία που σημειώνουν οι άλλες σειρές που δημιούργησε ο κολοσσός των κόμικς. Πρόκειται για τον Black Lightning, με την FOX να έχει παραγγείλει τον πιλότο του. Στο ίδιο κανάλι προβάλλονται επίσης το Gotham και το Lucifer, παραγωγές επίσης της DC.

Υπεύθυνος παραγωγός θα είναι μία ακόμα φορά ο Greg Berlanti, ενώ το σενάριο θα γράψει το ζευγάρι Mara Brock και Salim Akil. Ο Black Lightning είναι ένας από τους πρώτους Αφροαμερικανούς σούπερ ήρωες της DC, που έκανε το ντεμπούτο του τον Απρίλο 1977, στο Black Lightning #1, σε σενάριο Tony Isabella και σχέδιο Trevor Von Eeden.

Ο Black Lightning είναι ο Jefferson Pierce, ένας υπερήρωας που ελέγχει ηλεκτρικά ρεύματα και έχει πλέον αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Όμως, όταν η κόρη του βρίσκεται ξαφνικά σε κίνδυνο, θα επιστρέψει ως Black Lightning. Έκτοτε, έχει συμμετάσχει στην ομάδα των Outsiders αλλά και στη Justice League. Επίσης, έχει εμφανιστεί σε animated ταινίες και σειρές της DC.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s