Έρχονται νέες ιστορίες του Yoda

Μπορεί να έγινε πολύ αγαπητός από το κοινό μέσα από την συμμετοχή του στις ταινίες Star Wars, όμως δεν γνωρίζουμε πολλά για την προέλευση του. Ο λόγος για τον ένα και μοναδικό Yoda. Μάλιστα, ακόμα και αρκετοί haters της prequel τριλογίας του Star Wars, θεωρούν αρκετά cool την παρουσία του Yoda στις ταινίες αυτές.

Το μικρό πράσινο πλασματάκι υπήρξε ένας από τους πιο δυνατούς Τζεντάι, ενώ στο Return of the Jedi αποκάλυψε πως είναι 900 χρονών. Τι έγινε όμως σε όλα αυτά τα 900 χρόνια ζωής του Yoda; Σύντομα θα είμαστε σε θέση να μάθουμε περισσότερα πράγματα για την ζωή του, αφού ιστορίες από το παρελθόν του θα δημοσιευτούν στα –εξαιρετικά- κόμικς της σειράς.

Βέβαια η ιστορία του Yoda δεν φαίνεται πως θα πάει πολύ πίσω από τις ταινίες των prequels, αφού στα κόμικς ανακοινώθηκε πως θα συμμετέχει ο Qui-Gon Jinn, όπως και ο νεαρός Obi-Wan Kenobi. Έτσι μπορούμε να υπολογίσουμε περίπου σε ποια χρονολογική περίοδο θα τοποθετηθεί η ιστορία μας.

Η αλήθεια είναι πως κατά καιρούς ακούστηκαν αρκετές φήμες, ακόμα και για spin-off ταινίες που θα έβγαζαν προς τα έξω την ιστορία του Yoda. Από ποιο πλανήτη προέρχεται, πως έγινε ιππότης Τζεντάι, τις περιπέτειες του σε αυτά τα 900 χρόνια. Το κόμικς θα μας δώσει μία μικρή γεύση από τον δάσκαλο Yoda. Πάντως εμείς στο Geek Cyprus θα περιμένουμε με ανυπομονησία την έκδοση του κόμικς!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s