Παραγωγός στην δικιά της ταινία η… Harley Quinn!

Οκ ναι το Suicide Squad δεν ήταν αυτό που όλοι περιμέναμε. Λίγο πολύ η DC για ακόμα μία φορά απογοήτευσε τους οπαδούς της, αφήνοντας την Marvel να πανηγυρίζει αφού κερδίζει την κινηματογραφική μονομαχία των δύο κολοσσών των κόμικς.

Μέσα όμως από το Suicide Squad κατάφερε να διασωθεί η Harley Quinn, την οποία υποδύθηκε με επιτυχία η Margot Robbie.  Μάλιστα η ηθοποιός με την ερμηνεία της, και τα όσα δήλωσε πριν και μετά την ταινία όσο αφορά τον χαρακτήρα της Harley Quinn, κατάφερε να κερδίσει τον σεβασμό από τους fans των κόμικς.

Έχουμε λοιπόν νεότερα όσο αφορά την επόμενη ταινία της Harley Quinn. Όπως πληροφορηθήκαμε στο Geek Cyprus, η Margot Robbie δεν θα πρωταγωνιστήσει απλώς στην solo ταινία της  Harley Quinn, αλλά θα είναι και παραγωγός της.

Η εταιρεία της Margot Robbie, με την ονομασία LuckyChap Entertainment (την οποία η ηθοποιός δημιούργησε για να δώσει έμφαση στους γυναικείους χαρακτήρες) θα συνεργαστεί με την Warner Bros ώστε να μας προσφέρουν την πρώτο solo ταινία της τρελής Harley!

Ευχόμαστε πως η εμπλοκή της Margot Robbie στο franchise θα δώσει ένα άλλο πιο θετικό αέρα, αφού τα τελευταία χρόνια τόσο η DC όσο και η Warner Brothers πάνε από το κακό στο χειρότερο.

gif

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s