Στα παρασκήνια της ταινίας του Assassin’s Creed (photos)

Ο Michael Fassbender ετοιμάζεται για την κινηματογραφική μεταφορά του δημοφιλούς και υπέρ-επιτυχημένου video game του Assasin’s Creed.

Ποιο θα είναι το στόρι της ταινίας; Διαβάστε πιο κάτω…

Ο Κάλουμ Λιντς (Μάικλ Φασμπέντερ) μαθαίνει ότι κατάγεται από μία μακρά σειρά δολοφόνων (Αssassins), μιας μυστικής οργάνωσης που μάχεται την ομάδα των Templars ανά τους αιώνες.

Χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία ο Λιντς αποκτά πρόσβαση στις «γενετικές μνήμες» του και ξαναζεί τον αγώνα του προγόνου του Aguilar κατά τη διάρκεια της δράσης της Ιεράς Εξέτασης τον 15ο αιώνα στην Ισπανία.

Τι κρατάμε από όσα είδαμε μέχρι στιγμής; Αρκετά! Η ταινία φαίνεται αρκετά καλή, όμως κρατάμε μικρό καλάθι. Αυτό γιατί οι περισσότερες μεταφορές παιχνιδιών στην μεγάλη οθόνη, καταλήγουν σε παταγώδεις αποτυχίες.

Ελπίζουμε πως αυτή την φορά θα γίνει η διαφορά, και θα μπορέσουμε να δούμε επιτέλους μία καλή ταινία προερχόμενη από τον κόσμο των video games.

Παράλληλα, ο πρωταγωνιστής της ταινίας (και παραγωγός της κυρίες και κύριοι), Michael Fassbender, είναι σήμερα από τα πρώτα ονόματα στο Hollywood, και όχι άδικα. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό ηθοποιό, που αφήνει όλο και πιο θετικά δείγματα γραφής στην καριέρα του.

Πάντως η παραγωγή έχει επενδύσει αρκετά στην κινηματογραφική μεταφορά του ομώνυμου παιχνιδιού, με το μπάτζετ να υπολογίζεται μεταξύ των 130 και 175 εκατομμυρίων, σύμφωνα με τα όσα ακούγονται. Ας ελπίσουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι αντάξιο του… video game!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s