Οι νικητές του διαγωνισμού Star Wars

Αρκετά μεγάλη ήταν η συμμετοχή του κόσμου στον διαγωνισμό που διοργάνωσε το Geek Cyprus σε συνεργασία με το Fingerprint Blockmountings για τέσσερις μοναδικούς πίνακες Star Wars, ενόψει και της πρεμιέρας του Rogue One: A Star Wars Story.

Επί της ευκαιρίας θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που αγκάλιασε την προσπάθεια που καταβάλλεται σε καθημερινή βάση από όλη την συντακτική ομάδα του Geek Cyprus, και σε όσους έχουν συμμετέχει στον διαγωνισμό.

Λόγω της πολύ μεγάλης συμμετοχής του κόσμου στους δύο πρώτους διαγωνισμούς που έχουμε διοργανώσει μέχρι στιγμής, έχουμε αποφασίσει όπως να επανέλθουμε με περισσότερα δώρα το επόμενο διάστημα.

Μείνετε συντονισμένοι στο GeekCyprus.com για λεπτομέρειες για τους επόμενους διαγωνισμούς μας που θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα. Μέχρι τότε σας ευχόμαστε καλές γιορτές και καλό νέο έτος!

Οι νικητές των τεσσάρων πινάκων του Star Wars:

  1. Lily Kasartou
  2. Michalakis Ioannis
  3. Mike Minas
  4. Xaris Kanellopoulos

Παρακαλούμε όπως οι τέσσερις νικητές να επικοινωνήσουν μαζί μας με μήνυμα στον λογαριασμό του Geek Cyprus στο facebook, για να ενημερωθούν για τους τρόπους παραλαβής των δώρων τους.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s