Ανυπομονησία για το “The Lego Batman Movie”

Αρχές Φεβρουαρίου 2017 βγαίνει στη μεγάλη οθόνη ο Batman, όμως είναι πολύ διαφορετικός απο ότι τον έχουμε συνηθίσει, λόγω του ότι είναι μια μινιατούρα Lego.  Στο «The LEGO Batman Movie», τις φωνές τους δανείζουν οι Γουίλ Αρνέτ (Batman/Bruce Wayne), Μάικλ Σέρα (Robin/Dick Grayson), Ροζάριο Ντόσον (Batgirl/Barbara Gordon), Ρέιφ Φάινς (Alfred Pennyworth) και ο Ζακ Γαλιφιανάκης (The Joker). Η σκηνοθεσία είναι του Κρις ΜακΚέι (Robot Chicken).

Η συγκεκριμένη ταινία παρουσιάζει έναν Batman που είναι επιτυχημένος πολεμιστής του εγκλήματος, αλλά και εκατομμυριούχος επιχειρηματίας. Παρόλο που η μορφή του είναι συνηθισμένη ο σκηνοθέτης Κρις ΜακΚέι τον φέρνει πιο κοντά στους αγαπημένους του (τον πιστό του μπάτλερ, την Batgirl, τον Robin) και φυσικά, απέναντι  του βρίσκει τον αιώνιο εχθρό του, Τζόκερ.

Ο Batman παρουσιάζει την “γλυκιά” του πλευρά, μέσα απο στιγμές δισταγμού. Είναι μια μορφή αυθεντική, μελαγχολική και μια μοναδική φωνή που σίγουρα θα αφήσει το στίγμα της. Παρουσιάζεται έντονο το αίσθημα της δράσης γιατί αν και ο Batman είναι μοναχικός, προσπαθεί να σώσει την πόλη και να συνεργαστεί με άλλους. 

Περισσότερες πληροφορίες για την πολυαναμενόμενη ταινία, θα γνωρίζουμε μετά τις 10 Φεβρουαρίου που θα γίνει και η επίσημη πρεμιέρα στους κινηματογράφους. 

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s