Μario Party: Ας αρχίσουν τα παιχνίδια

Όταν έχεις ένα χαρακτήρα ο οποίος είναι αγαπητός προς όλους, τότε πολύ απλά σκέφτεσαι όσο το δυνατόν πιο πολλές έξυπνες ιδέες για να πωλήσεις το προϊόν σου. Κάπως έτσι σκέφτονταν και οι σχεδιαστές της Nintendo  στη περίπτωση του παιχνιδιού «Μario Party». Ο χοντρούλης υδραυλικός μπαίνει σε νέες περιπέτειες και προσδίδει περισσότερη διασκέδαση. Η ομάδα του Geek Cultura ετοίμασε ένα μικρό αφιέρωμα για το ομώνυμο παιχνίδι.

Η ιστορία σε κάθε παιχνίδι της σειράς “Mario Party” είναι περίπου η ίδια. Φανταστείτε ένα ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι, στο οποίο ο κάθε χρήστης μπορεί να διαλέξει το δικό του χαρακτήρα από τον κόσμο του Super Mario. Οι κανόνες είναι απλοί, ρίχνεις το ζάρι, μπορείς να κινηθείς στην πίστα και πρέπει να μαζέψεις αστέρια από τις διάφορες μικρές δοκιμασίες. Ο χρήστης με τα περισσότερα αστέρια κερδίζει.

2830067-untitled6

Το κάθε παιχνίδι της σειράς έχει τα δικά της μοναδικά παιχνίδια. Από την μία δίνει κάτι το μοναδικό σε κάθε παιχνίδι και δεν το βαριέσαι εύκολα, ενώ από την άλλη, εάν σου άρεσαν κάποιες δοκιμασίες από κάποιο συγκεκριμένο παιχνίδι, τότε δεν θα τα βρεις σε άλλο.

Μελανό σημείο

Υπάρχουν περιπτώσεις κατά την διάρκεια του παιχνιδιού που μαζεύεις αρκετά χρήματα και αστέρια. Τότε έρχεται ένας άλλος χρήστης και με διάφορες δυνάμεις μπορεί να σου τα κλέψει. Αυτό είναι κάπως λυπητερό καθώς, κόπιασες όντως να τα αποκτήσεις και έτσι απλά τα έχασες.

885x

Καινοτομία

Το να χειρίζεσαι το χειριστήριο και να παίζεις ένα απλό παιχνίδι είναι ωραίο, αλλά το Nintendo Wii έφερε την καινοτομία. Οι χρήστες μπορούσαν να κινήσουν τους μοχλούς τους και να παίξουν τις διάφορες μικρές δοκιμασίες. Είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για ψυχαγωγία.

Εντυπωσιακό

Το πιο εντυπωσιακό με αυτό το παιχνίδι είναι οι πάρα πολλές δοκιμασίες που υπάρχουν. Υπάρχουν εύκολες, δύσκολες, ομαδικές και ατομικές δοκιμασίες στις οποίες θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός εάν θέλεις να τις κερδίσεις. Εννοείτε ότι όπως όλα τα παιχνίδια, υπάρχει και η δυνατότητα του να παίξεις online με άλλους χρήστες.

mario-party-star-rush_09-01-16

Αρκετούς χαρακτήρες

Όπως όλα τα παιχνίδια της σειράς του Super Mario, έτσι και το Mario Party έχει πάρα πολλούς χαρακτήρες για όλα τα γούστα. Αρχικά οι χαρακτήρες ήταν ελάχιστοι αλλά όσο περνούσε ο καιρός, αναπτυσσόταν και μεγάλωνε ο κόσμος του Super Mario, τότε πλήθαιναν και οι χαρακτήρες.

Υπάρχουν φυσικά και οι κλεψιές (cheats)

Αν και δεν συμφωνούμε με την ιδέα των κλεψιών, στο Mario Party υπάρχουν σημεία τα οποία μπορείς να κάνεις cheats. Εννοείτε ότι μπορούμε να τα πούμε αλλά δεν θα το κάνουμε καθώς η ομάδα του Geek Cultura δεν είναι υπέρ. Ωστόσο για όσους ενδιαφέρονται μπορούν να τα βρουν στο διαδίκτυο.

mp2

Άποψη Geek Cultura

Ο υποφαινόμενος μπορεί να πει με σιγουριά ότι η σειρά παιχνιδιών “Mario Party” είναι ένα εντυπωσιακό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Δεν απευθύνεται μόνο σε  παιδιά, αλλά σε όλες τις ηλικίες. Μπορείτε να παίξετε με αυτό είτε είστε με παρέα, είτε μόνοι σας. Είναι αρκετά ψυχαγωγικό και είναι ένας ωραίος τρόπος για να περάσετε ευχάριστα την ώρα σας.

gif

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s