Ο Woody Harrelson έρχεται στο σύμπαν του Star Wars

Τις τελευταίες ημέρες αρκετές ήταν οι φήμες που έδιναν και έπαιρναν, σχετικά με την συμμετοχή του Woody Harrelson στην επόμενη stand alone ταινία Star Wars, η οποία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2018. Πλέον είναι και επίσημο, όπως έχει ανακοινωθεί από την εταιρεία παραγωγής.

Ο ηθοποιός που έγινε γνωστός για τους ρόλους του σε κινηματογράφο και τηλεόραση, αφού μεταξύ άλλων τον είδαμε σε παραγωγές όπως True Detective, The Hunger Games, No Country For Old Men θα ενταχθεί στην ομάδα ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην ταινία, με τους Alden Ehrenreich (Han Solo), Donald Glover (Lando Calrissian) και Emilia Clarke.

“Δεν μπορούσαμε να είμαστε πιο ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με ένα καλλιτέχνη με τόσο βάθος όπως ο Woody. Η ικανότητα του να προσδίδει τόσο χιούμορ όσο και πάθος, πολλές φορές στον ίδιο ρόλο, είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό”, ανέφεραν σε δηλώσεις τους οι σκηνοθέτες της ταινίας, Phil Lord και Christopher Miller, οι οποίοι κλείνοντας είπαν χαριτολογώντας πως ο Woody Harrelson είναι επίσης αρκετά καλός στο… πινγκ πονγκ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ταινία δεν έχει ακόμα επίσημο τίτλο με τον οποίο θα κυκλοφορήσει, η οποία θα αναφέρεται στις περιπέτειες ενός πιο νεαρού Χαν Σόλο, πριν τα γεγονότα από την Original τριλογία. Ο Woody Harrelson θα υποδυθεί ένα ρόλο μέντορα προς τον Χαν Σόλο.

gif2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s