Το Netflix ανακοίνωσε τη σειρά Castlevania!

Με μια λιτή ανακοίνωση, χωρίς άλλες λεπτομέρειες, το Netflix δημοσίευσε ότι μέσα στο 2017 θα προβληθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς Castlevania. Ο Adi Shanka, μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, έκανε γνωστό ότι θα είναι στην παραγωγή και ο Warren Ellis θα γράψει την πρώτη και δεύτερη σαιζόν, κάνοντας και μια αναφορά στον Kevin Kolde.

Αναμένουμε να μάθουμε αν θα είναι animated ή live action και αν το Netflix θα μας δώσει μια ακόμα αξιόλογη σειρά. Οι συντελεστές, η καλή φήμη του Netflix για τις προσεγμένες δουλειές του και το πλούσιο ( και αιματοβαμμένο) υλικό της οικογένειας Belmont, μας κάνουν σίγουρα να έχουμε υψηλές προσδοκίες.

Advertisements

Τα Social Media του Geek Cultura

About Κωστής Γωγιός (The Tall Troll) (60 Articles)
Tall Troll: Σίγουρα tall, ενδεχομένως troll και γεννημένος σε μια εποχή που το internet δεν υπήρχε στο σπίτι, αλλά μόνο σε cafe και τα games χωρούσαν σε 8 δισκέτες το καθένα. Πολλές σειρές, video games, ακραία μουσική, ακραίο χιούμορ, αλλά όχι ακραίες αντιλήψεις. Λάτρης του τρόμου σε κάθε του μορφή (λογοτεχνία, games κλπ), εκτός από όταν εμπεριέχεται στη φράση "θέλω να μιλήσουμε", από όπου κι αν προέρχεται αυτή. Αγαπημένη μου συνήθεια η παρατήρηση του ανθρώπινου είδους σε κάθε του αμήχανη στιγμή, όπως τα πρώτα ραντεβού, οι εργασιακοί χώροι, οι εμμονές του, τα κολλήματα του στα video games, η συναναστροφή με άλλους ανθρώπους και άλλα τέτοια άσχημα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: