Η NOKIA ετοιμάζεται για δυναμικό comeback!

Η  Nokia επιστρέφει εντός του 2017 και αναμένεται να κυκλοφορήσει τρεις ολοκαίνουργιες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, οι οποίες για πρώτη φορά θα ενσωματώνουν το λειτουργικό της Google Android. Tα πρώτα smartphones, θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στις 27 Φεβρουαρίου 2017, στη Βαρκελώνη.

  • Nokia P1

Αποτέλεσμα εικόνας για Nokia P1

Το νέο αυτό μοντέλο θα έχει το πρότυπο IP68 έτσι ώστε να είναι ανθεκτικό τόσο στο νερό όσο και στη σκόνη. Το καλύτερο είναι πως θα είναι διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις με κύριες διαφορές το μέγεθος της οθόνης. Για το πρώτο μοντέλο η οθόνη θα βρίσκεται στις 5.2 ίντσες, ενώ το δεύτερο στις 5.5. Οι φανατικοί του VR αναμένεται να εντυπωσιαστούν λόγω του ότι το P1 ακούγεται πως θα είναι συμβατό με το Daydream VR της Google. Όσο αφορά τον επεξεργαστή θα είναι ο Snapdragon 821 της Qualcomm.

 

  • Nokia D1C

Αποτέλεσμα εικόνας για Nokia D1C

Το Nokia D1C θα είναι αρκετά διαφορετικό απο το προαναφερόμενο μοντέλο P1. Οι πληροφορίες που δίνονται για το D1C είναι πολύ περιορισμένες εφόσον δεν γνωρίζουμε καθόλου το μέγεθος και το τύπο οθόνης, όπως και τις προδιαγραφές της κάμερας. Η συγκεκριμένη συσκευή θα έχει επεξαργαστή τον Snapdragon 430 SoC, με 3GB μνήμη RAM. 

 

 

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s