Κέρδισε τις εντυπώσεις το The Geek Freak Show

Μεγάλη ήταν η επιτυχία που σημείωσε το “The Geek Freak Show”, το οποίο διοργανώθηκε από την C.O.V.E.N. στο Brickyard στην Λευκωσία, με εκατοντάδες κόσμου να δίνουν το παρών τους. Τις εντυπώσεις έκλεψαν φυσικά όλοι οι Cosplayers που με τις εξαιρετικές και ευφυέστατες στολές τους, έδωσαν χρώμα στο πάρτι.

Η διαμόρφωση του χώρου από την ομάδα του C.O.V.E.N ήταν εξαιρετική, αφού έδινε την ανάλογη αίσθηση που χρειαζόταν το πάρτι. Παράλληλα, όλοι όσοι βρέθηκαν στo “The Geek Freak Show” έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τα όσα συνάντησαν και από την όλη οργάνωση της εκδήλωσης.

Από την λαμπερή βραδιά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχουν και παιχνίδια, με το beer bong να κερδίζει τις εντυπώσεις, με αρκετό κόσμο να δοκιμάζει τις δυνατότητες του στο ιδιαίτερο αυτό παιχνίδι. Πέραν από την μουσική, τα ποτά, τον χορό και τα παιχνίδια, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα εδέσματα της κουζίνας του Brickyard.

Επιπλέον, στο “The Geek Freak Show” υπήρξε μικρή έκθεση με αντικείμενα από την επαγγελματική ομάδα cosplay, Helicon, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να περιεργαστεί μερικά από αυτά, ή και να τα αγοράσει.

Εμείς θα αναμένουμε με ανυπομονησία την επόμενη εκδήλωση του C.O.V.E.N..

Πατήστε εδώ για να δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση

gif04

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s