Παράξενα ιαπωνικά gadgets!

Η Ιαπωνία, θεωρείται η γη του ανατέλλοντος ηλίου, αλλά και η χώρα με τα πιο περίεργα προϊόντα! Η ομάδα του GeekCultura έχει συντάξει για εσάς έναν κατάλογο ορισμένων gadget που θα βρείτε μόνο στην Ιαπωνία και παρόλο που μπορεί να φαίνονται περίεργα στην αρχή, θα τα θελήσετε οπωσδήποτε.

Γυάλινο πληκτρολόγιο αφής

Q-gadget KB01 Touchpad Glass Keyboard

Βαρεθήκατε το απλό πληκτρολόγιό σας;  Το καινούργιο πληκτρολόγιο αφής απο γυαλί είναι συμβατό με Mac και Windows, και συνδυάζει μια μοναδική σχεδίαση με έξυπνη καινοτομία. Μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πληκτρολόγιο, αλλά και ως ποντίκι ταυτόχρονα. Είναι πολύ εύκολο στην πλοήγηση και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το προσθέσετε στην geek συλλογή σας.

Chin Rest Arm

Chin Rest Arm

Το Chin Rest Arm είναι ένα διασκεδαστικό εργαλείο γραφείου για σας βοηθά στην καθημερινή σας εργασία είτε στο γραφείο, είτε στο σπίτι. Ο σφιγκτήρας μπορεί να προσαρτηθεί σε ένα τραπέζι, ενώ τα τμήματα του  χεριού και του βραχίονα μπορούν να ρυθμιστούν σε μεγάλο εύρος θέσεων. Το μόνο σίγουρο είναι πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε όταν απλά χρειάζεστε ένα “χέρι” να ακουμπήσετε!

Toilet Sound Blocker

Eco Melody 3201 Toilet Sound Blocker

Όσο και να θέλουμε να το κρύψουμε με την χρήση της τουαλέτας πάντα θα υπάρχουν ενοχλητικοί ήχοι. Το “Eco Melody 3201 Toilet Sound Blocker” είναι λύση. Ένα διαφορετικό gadget που δεν απαιτεί εγκατάσταση και μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε μπάνιο. Κολλά εύκολα στον τοίχο και είναι έτοιμο να πιεστεί κάθε φορά που η “φύση σας καλεί”.

Βούρτσα καθαρισμού με τηλεχειριστήριο

RC Sugoi Mop

Η καθαριότητα του σπιτιού γίνεται παιχνίδι. Το Sugoi Mop είναι μια σφουγγαρίστρα ελέγχου με τηλεχειριστήριο που βοηθά στο να απαλλαγείτε από τη σκόνη και ταυτόχρονα να χαλαρώσετε βλέποντας την βούρτσα να κάνει όλη την δουλειά.

Κλιματιζόμενο πουκάμισο εργασίας

Air-Conditioned Work Shirt K-200Y by Kuchofuku

Το κλιματιζόμενο πουκάμισο εργασίας απο τον Kuchofuku είναι μια φανταστική εφεύρεση για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φορείσετε το πουκάμισο και αυτό θα προσφέρει σε εσάς τον καθαρό και δροσερό αέρα. Αναμφίβολα είναι μοναδικό στο είδος του.

Ίσως να μην γνωρίζατε ότι όλα αυτά τα μοναδικά gadgets υπάρχουν, αλλά σίγουρα θα ευκολύνουν πολύ την geek καθημερινότητά σας!

 

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s