Έρχονται νέα επεισόδια του How I Met Your Mother;

Δεν αναφερόμαστε σε κάποιο πιθανό spin off τύπου How I Met Your Dad, αλλά σε νέους κύκλους με νέα επεισόδια του How I Met Your Mother, με τους ίδιους ηθοποιούς που αγαπήσαμε στα εννέα χρόνια που παρακολουθήσαμε την σειρά.

Η παρέα της McLarens είναι λοιπόν πολύ πιθανόν να επιστρέψει, σύμφωνα με τις τελευταίες δηλώσεις της διευθύντριας του FOX, Dana Walden:

“Σε κάποιο σημείο, ελπίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία να ενώσουμε ξανά τους χαρακτήρες και να πούμε μερικές νέες ιστορίες, εάν φυσικά οι δημιουργοί της σειράς Craig Thomas και Carter Bays έχουν την ευκαιρία να το κάνουν αυτό”.

Το How I Met Your Mother προβλήθηκε από το CBS από το 2005 μέχρι και το 2014 με σημαντική επιτυχία. Σίγουρα οι περισσότεροι fans της σειράς έμειναν απογοητευμένοι από το φινάλε της σειράς, όμως ίσως αυτό να αλλάξει, εάν έχουμε νέα επεισόδια.

Δεν γνωρίζουμε βέβαια σε πιο σημείο χρονικά θα τοποθετηθούν οι νέες ιστορίες, όμως είμαστε περίεργοι να δούμε πως θα εξελιχθεί η όλη ιστορία. Βέβαια δεν είναι και εύκολο να γίνει η επανασύνδεση του cast, αφού όλοι οι ηθοποιοί της σειράς ασχολούνται πλέον με καινούργια projects.

Στο παρελθόν αρκετές είναι οι σειρές που επέστρεψαν μετά το τέλος τους, οι περισσότερες όμως χωρίς την ίδια επιτυχία, αφού χάνουν την “φρεσκάδα” τους. Ο χρόνος όμως θα δείξει…

Εσείς τι νομίζετε; Θα θέλατε να δείτε νέα επεισόδια του How I Met Your Mother ή όχι; Πείτε μας στα σχόλια πιο κάτω.

Διαβάστε ακόμα:

gif-02

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s