Ολοκληρώνεται σιγά σιγά το cast του Dark Phoenix

Οι συζητήσεις εκ μέρους της 20th Century FOX για την ολοκλήρωση του cast της νέας ταινίας των X-MEN, η οποία θα έχει τίτλο “Dark Phoenix”, είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει νωρίτερα το Geek Cultura, η Jessica Chastain αποτελεί φαβορί για τον ρόλο της villain/ανταγωνίστριας στην νέα ταινία.

Ωστόσο η εταιρεία παραγωγής δεν έχει μείνει εκεί, αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που προέρχονται από το Hollywood, έχουν συμφωνήσει για να επιστρέψουν μέχρι στιγμής οι: James McAvoy (Professor X), Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto) και Nicholas Hoult (Beast).

Αξίζει να σημειωθεί πως και οι τέσσερις προαναφερθέντες είχαν ολοκληρώσει τα συμβόλαια τους, μετά το Χ-ΜΕΝ: Apocalypse, τα οποία ήταν συνολικά για την δημιουργία τριών ταινιών.

Στο Χ-ΜΕΝ: Apocalypse είχαμε επίσης γνωρίσει και κάποιους νέους ηθοποιούς όπως την Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops) και Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) οι οποίοι επίσης θα επιστρέψουν στο “Dark Phoenix”.

Η ταινία αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Νοέμβριο του 2018.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s