Δωρεάν στο κινητό σας τα κλασικά παιχνίδια της Sega

Είναι πλέον επίσημο, με την Sega να ανακοινώνει την έναρξη του Sega Forever. Τι είναι αυτό; Μία συλλογή με ρετρό παιχνίδια της εταιρείας, τα οποία θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούσαν σταδιακά τόσο για Android συσκευές, όσο και για iOS.

Όπως καταλάβατε, τα παιχνίδια που αγαπήσατε μικροί θα μπορείτε να τα κατεβάσετε στην συσκευή σας εντελώς δωρεάν. Ωστόσο θα υπάρχουν κάποιες διαφημίσεις καθώς παίζετε. Εάν θέλετε να τις αφαιρέσετε, θα μπορείτε να το κάνετε πληρώνοντας 1.99 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως θα μπορείτε να ενώσετε στην συσκευή σας και χειριστήρια, για να νιώσετε περισσότερο την νοσταλγία των παιδικών σας χρόνων! Θα μπορείτε παράλληλα να παίξετε τα παιχνίδια, χωρίς να είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.

Τα παιχνίδια που θα κυκλοφορήσουν σε πρώτο στάδιο είναι το Sonic the Hedgehog, το RPG Phatasy Star II, το beat ’em up Comix Zone, το platformer Kid Chameleon και το Altered Beast του MegaDrive, ενώ περισσότερα παιχνίδια θα ακολουθήσουν.

Δείτε πιο κάτω το τρέιλερ που κυκλοφόρησε η Sega για την μεταφορά των κλασικών τίτλων παιχνιδιών της σε συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Διαβάστε ακόμα:

gif-02

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s