Το Geek Cultura παίρνει νέα μορφή

Πριν οκτώ μήνες όταν ξεκινούσε το ταξίδι του Geek Cultura, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πως μόλις λίγους μήνες αργότερα θα ερχόταν τόσος κόσμος για να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.

Όλη η δουλειά που έγινε και γίνεται, πάντα με μεράκι και πολλή αγάπη από όλη την ομάδα που αποτελεί το Geek Cultura, χωρίς κάποιο προσωπικό όφελος για τον καθένα.

Φτάσαμε λοιπόν οκτώ μήνες μετά την έναρξη της ιστοσελίδας, να έχουμε χιλιάδες επισκέπτες οι οποίοι μοιράζονται την ίδια τρέλα μαζί μας, την ίδια αγάπη για την pop κουλτούρα.

Έτσι πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε ένα βήμα παρακάτω, και να ετοιμάσουμε μία πιο όμορφη ιστοσελίδα για εσάς. Το Geek Cultura λοιπόν είναι έτοιμο για να κάνει το επόμενο βήμα.

Η θεματολογία της ιστοσελίδας φυσικά και δεν αλλάζει, παρά μόνο η εξωτερική της εμφάνιση. Με την νέα μορφή του Geek Cultura θα είναι σαφώς πιο εύκολη η προήγηση, και η εύρεση κειμένων για όλες τις κατηγορίες, ανάλογα με τα γούστα του κάθε αναγνώστη.

Θα συνεχίσουμε λοιπόν αυτό το όμορφο ταξίδι, με την νέα, πιο όμορφη και πιο λειτουργική ιστοσελίδα του Geek Cultura, πάντα όμως με την ίδια αγάπη για την pop κουλτούρα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ προς όλο τον κόσμο που διαβάζει καθημερινά τα κείμενα της ιστοσελίδας μας, που μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του. Το ταξίδι μας συνεχίζεται…

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s