Διαγωνισμός με υπέροχα δώρα Spider-Man! (έληξε)

Σας είχαμε υποσχεθεί πως μέσα στον Ιούλιο θα τρέξουν δύο (τουλάχιστον) διαγωνισμοί έκπληξη, και ήρθε η στιγμή για τον πρώτο, ο οποίος φυσικά θα είναι μέρος της θεματικής βδομάδας που έχει ξεκινήσει στο Geek Cultura, και θα αφορά τον Spider-Man!

Μετά από την ευγενική χορηγία του Fingerprint Blockmountings και των Εκδόσεων ΟΞΥ, σας έχουμε πέντε διαφορετικά δώρα τα οποία μπορείτε να κερδίσετε!

Πρόκειται για τρεις διαφορετικούς, υπέροχους ξύλινους πίνακες, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στην εικόνα του διαγωνισμού στην σελίδα του Geek Culutra στο facebook, οι οποίοι είναι μία προσφορά του Fingerprint Blockmountings, και δύο τεύχη του εξαιρετικού graphic novel με τίτλο “Spider-Man: Το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν”, τα οποία είναι μία προσφορά από τις Εκδόσεις ΟΞΥ.

Για να μπείτε στην κλήρωση ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Κάντε like την σελίδα του Geek Cultura στο facebook (πατήστε εδώ για να την βρείτε)
  2. Κάντε like και share (κοινοποίηση) σε Δημόσια Προβολή την εικόνα του διαγωνισμού (πατήστε εδώ για να την βρείτε)
  3. Κάντε like την σελίδα του Fingerprint Blockmountings (πατήστε εδώ για να την βρείτε) και των Εκδόσεων ΟΞΥ (πατήστε εδώ για να την βρείτε) στο facebook.
  4. Γράψτε στα σχόλια το δώρο που επιθυμείτε να κερδίσετε και κάντε tag κάποιο φίλο σας στο ίδιο σχόλιο! Εάν θέλετε να συμμετέχετε και για τα δύο δώρα, τότε θα πρέπει να κάνετε δύο διαφορετικά σχόλια, αναγράφοντας και τα δύο δώρα!

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Πέμπτη 13 Ιουλίου, και οι νικητές θα ανακοινωθούν μέσα από την ιστοσελίδα του Geek Cultura. Καλή επιτυχία σε όλους!

Διαβάστε ακόμα:

Λίγα λόγια για το “Spider-Man: Το τελευταίο κυνήγι του Κρέιβεν”:

Ο συγγραφέας J. M. DeMatteis (“Daredevil”, “Ghost Rider”, “Captain America”) και ο εικονογράφος Mike Zeck (“Captain America”, “Defenders”, “Batman”, “Superman”) δημιουργούν την απόλυτη ιστορία εκδίκησης, σε αυτή την επαναστατική και θρυλική συλλογή! Ο Κρέϊβεν ο Κυνηγός παραμονεύει και σκοτώνει κάθε ζώο γνωστό στον άνθρωπο. Άλλα υπάρχει ένα ζώο που του έχει ξεφύγει μέχρι τώρα. Ένα θήραμα που τον περιπαίζει και τον χλευάζει σε κάθε ευκαιρία, ένα θήραμα που έρπει σε τοίχους και εκσφενδονίζει ιστούς, γνωστό και σαν Spider-Man! Και για να αποδείξει ότι μπορεί να τον κατατροπώσει, θα φορέσει τη στολή του και θα πάρει τη θέση του… αφού πρώτα τον πυροβολήσει και τον θάψει!

“Το Τελευταίο Κυνήγι του Κρέϊβεν” είναι μία περίτεχνη συλλογή τριών ιστοριών με ήρωα τον Spider-Man (“Web of Spider-Man” #31-32, “The Amazing Spider-Man” #293-294, “The Spectacular Spider-Man” #131-132) και για τους περισσότερους ‘Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SPIDER-MAN ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΠΟΤΕ’!

Το twist σε αυτή τη σκοτεινή και σχεδόν noir ιστορία είναι πως μέσα από τα μάτια του supervillain Κρέϊβεν, που φοράει τη στολή και παίρνει τη θέση του ήρωα μας, μαθαίνουμε ποιος είναι ο πραγματικός χαρακτήρας του Spider-Man (χαμένος από τον κόσμο για κάποιο διάστημα, μάχεται με τον ίδιο του τον εαυτό και παρακολουθεί την ήττα του…), κάτι που κάνει την όλη πλοκή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Πολλοί λένε ότι η γραφή, οι ήρωες και οι συμβολισμοί σε αυτή την ιστορία φτάνουν στα επικά επίπεδα ενός Όμηρου, ενώ θα βρούμε πολλές σκηνές και εικόνες ανθολογίας μέσα από την πένα του Mike Zeck.

gif-02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s