Οι λάτρεις της δράσης, σίγουρα θα αγαπήσουν το συγκεκριμένο anime

Ο νεαρός πολεμιστής Tatsumi πηγαίνει προς την πρωτεύουσα της γης με τους φίλους του Ieyasu και Sayo, για να μαζέψει λεφτά για να σώσει το χωριό του. Κατά την διάρκεια του ταξιδιού βρίσκει ένα κόσμο απίστευτης διαφθοράς, που εξαπλώνεται από έναν διεφθαρμένο πρωθυπουργό ο οποίος ελέγχει την κάθε κίνηση του Αυτοκράτορα. Κατά την πορεία τους, ο Tatsumi και οι φίλοι του δέχονται επίθεση με αποτέλεσμα να διαχωριστούν οι τρεις φίλοι.

Ο Tatsumi συνεχίζει τον δρόμο του στην πρωτεύουσα, όπου συναντά ένα όμορφο νεαρό κορίτσι που ονομάζεται Aria.

Η Aria τον προσκαλεί στο σπίτι της για να του παράσχει κάποια τροφή και στέγη, αλλά την ίδια νύχτα η Aria και η οικογένειά της δέχεται επίθεση από μια οργάνωση των δολοφόνων που ονομάζεται Night Raid. Ο Tatsumi προσπαθεί να βοηθήσει τους φρουρούς της οικογένειας να αντεπιτεθούν, αλλά οι προσπάθειές είναι μάταιες. Μέσα από μια σειρά αναπάντεχων γεγονότων ο Tatsumi γίνεται μέλος της οργάνωσης Night Raid και προσπαθεί να σώσει τον κόσμο από την κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα εικόνας για akame ga kill gif

Γιατί να το δείτε

Το Akame Gα Kill είναι ένα anime δράσης, όπου οι σκηνές μάχης είναι από τις καλύτερες που θα δείτε ποτέ, και σίγουρα δεν καταντούν βαρετή.  Οι χαρακτήρες έχουν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και θα βρείτε τον εαυτό σας να συνδέεται άμεσα με αυτούς. Αν είστε οπαδός της δράσης σε οποιαδήποτε μορφή, ή λατρεύετε την φαντασία σίγουρα θα πρέπει να το παρακολουθήσετε γιατί θα το απολαύσετε πάρα πολύ!

Τι δεν μας άρεσε

Ενώ λατρεύουμε αυτό το anime, η κατάληξη είναι απίστευτα απογοητευτική. Όσο αφορά το θέμα των χαρακτήρων, η ιστορία είναι πολύ δραματική και παρόλο που γίνεται άμεση ταύτιση, τα γεγονότα είναι αναπάντεχα και …. Εννοείται δεν θα σας πούμε περισσότερα!

Αποτέλεσμα εικόνας για tokyo ghoul vs akame ga kill

Όσοι ψάχνουν για την δράση ή την φαντασία τότε αυτό το anime είναι το πιο κατάλληλο από κάθε οπτική πλευρά. Τα μειονεκτήματα στην ιστορία είναι ελάχιστα (επομένως προσπεράστε τα) και είναι σίγουρο ότι το πρώτο επεισόδιο θα σας καθηλώσει!

Διαβάστε περισσότερα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s