Σας προτείνουμε τις καλύτερες geek καλοκαιρινές δραστηριότητες

Το καλοκαίρι είναι εδώ και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τις καλύτερες geek καλοκαιρινές δραστηριότητες. Είτε προτιμάτε να είστε στο σπίτι, είτε εκτός, έχουμε για εσάς πολλές δημιουργικές ιδέες για να σας κρατήσουν απασχολημένους αυτό το καλοκαίρι.

  • Διοργανώστε το δικό σας Comic-Con party: Βρείτε τα κατάλληλα ρούχα και περούκες και ντυθείτε ως ο αγαπημένος σας comic book χαρακτήρας. Καλέστε τους φίλους σας και δημιουργήστε την κατάλληλη geek διακόσμηση και ατμόσφαιρα.  Για ένα πιο ολοκληρωμένο πάρτυ μπορείτε να ετοιμάσετε τα δικά σας geek ποτά και φαγητά.

Αποτέλεσμα εικόνας για geek party ideas

  • Παίξτε τα τελευταία video games: Μαζέψτε αρκετά πατατάκια και μπύρες και αναζητήστε τα καλύτερα video games αυτού του χρόνου. Απλά αράξτε στο καναπέ με την παρέα σας και απολαύστε το απόλυτο geeky βράδυ.

Αποτέλεσμα εικόνας για latest video games

  • Ξεκινήστε το δικό σας blog: Το να γράφεις το δικό σου blog είναι κάτι αρκετά της “μόδας” σήμερα. Το θετικό μέσα απο αυτήν την διαδικασία είναι πως μπορείτε να εκφραστείτε ελεύθερα για το ότι σας αρέσει.
  • Διοργανώστε ένα geeky road trip: Θα χρειαστείτε μόνο ένα αυτοκίνητο και την διάθεση σας στα ύψη. Ψάξτε την καλύτερη τοποθεσία, απολαύστε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια ή  ακόμα μπορείτε να αναπαραστήσετε την απόλυτη geeky ιστορία.

Αποτέλεσμα εικόνας για geeky road trip

  • Εκπληρώστε τα όνειρά σας: Με μια απλή αναζήτηση στο διαδύκτιο μπορείτε εύκολα να βρείτε την καλύτερη συνταγή για την  butterbeer του Harry Potter.

Αποτέλεσμα εικόνας για butterbeer harry potter

  • Μάθετε περισσότερα: Μαζέψτε τους φίλους σας και γράψτε στο χαρτί τι γνωρίζετε για τις βιογραφίες των πιο geek διασήμων (π.χ. Steve Jobs).
  • Διοργανώστε το απόλυτο Mario-themed Nintendo party: Νοστάλγηστε μαζί με την παρέα σας και διοργανώστε το καλύτερο Mario-themed Nintendo party. Το πάρτυ εννοείτε πως θα συμπεριλαμβάνει και τα αγαπημένα μας παιχνίδια.

Αποτέλεσμα εικόνας για Mario-themed Nintendo party

  • Ο nerdy chef: Ψήστε την δική σας geeky τούρτα και καλέστε τους φίλους σας για δοκιμή. Be the next nerdy chef. 

Αποτέλεσμα εικόνας για nerdy cakes

  • Εξερευνήστε ένα κατάτημα με comics: Βρείτε το καλύτερο κατάστημα με comics, αγοράστε τα καλύτερα απο αυτά και διοργανώστε μαραθώνιο διαβάσματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για comics

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s