Οι Iron Maiden βγάζουν δικό τους comic

Ναι καλά διαβάζετε… Οι Βρετανοί τιτάνες του heavy metal με πορεία 37 ετών στο χώρο μετά από την μπίρα “Trooper”, τώρα ακολουθώντας την έξαρση του geek/nerd στοιχείου των καιρών θα βγάλουν και δική τους σειρά κόμικς. Η σειρά θα βασιστεί και θα είναι ομώνυμη με το role playing παιχνίδι κινητού τηλεφώνου “Iron Maiden: Legacy of the Beast”, που έβγαλαν πριν δυο χρόνια μαζί με τον νεώτερο δίσκο τους.

Όπως και στο παιχνίδι έτσι και στο κόμικ, θα ακολουθήσουμε το alter ego της μπάντας  τον Eddie στις μάχες του μέσα στους κόσμους  της δισκογραφίας της μπάντας. Για όσους δε γνωρίζουν ο Eddie είναι αυτός ο σκελετός/τέρας με τις πολλές μορφές μες στα χρόνια στα εξώφυλλα των δίσκων. Η ιστορίες θα εκτείνονται από τους αρχαίους χρόνους της μυστηριώδους Αιγύπτου και του Powerslave (1985) έως και το μακρινό μέλλον στο διάστημα του Final Frontier (2010).

Η κεντρική ιστορία είναι η εξής: Οι δυνάμεις το Κακού συνωμοτούν για να διαφθείρουν την πραγματικότητα. Η αθάνατη ψυχή του Eddie διασκορπίζεται μέσα στον Κόσμο. Το μόνο που μένει είναι ένας εξασθενημένος και πρωταρχικός Eddie να μάχεται ενάντα στις ορδές του Θηρίου (το κλασικό The Beast), μέσα στον χώρο και τον χρόνο, ψάχνοντας τα κομμάτια της ψυχής του και αποκαθιστώντας την τάξη στους διαφορετικούς κόσμους. Με κάθε νίκη και με την βοήθεια παλιών φίλων ο Eddie θα επανακτήσει τις τρομερές δυνάμεις του, πλησιάζοντας στην μάχη με τον μεγάλο εχθρό πίσω από όλα.

Και φαν της μπάντας να μην είσαι, δεν ακούγεται άσχημη σαν ιστορία εδώ που τα λέμε.. Το κόμικ θα κυκλοφορήσει από την αμερικανική εκδοτική φαντασίας και τρόμου Heavy Metal publishers με το πρώτο τεύχος τον Οκτώβριο.  Η ιστορία και διάλογοι γράφθηκαν από τους Llexi Leon και Ian Edginton, ενώ η εικονογράφηση έγινε από τους Kevin J Westm, Santi Casas και Jason Gorder.

Αναλυτικά οι κυλοφορίες : Τέυχος #1: 11 Οκτωβρίου 2017, #2 15 Νοεμβρίου 2017, #3 13 Δεκεμβρίου 207, #4 17 Ιανουαρίου 2018 και #5 14 Φεβρουαρίου 2018.

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s