Γίνε και εσύ επιτυχημένος Youtuber!!!

Φαντάστηκες ποτέ τον εαυτό σου ως επαγγελματία Youtuber; Διερωτήθηκες και εσύ πως μπορείς να βγάζεις χρήματα μέσω του YouTube; Το μυστικό είναι απλό, χρειάζεται ΥΠΟΜΟΝΗ, ΥΠΟΜΟΝΗ και αρκετή ΥΠΟΜΟΝΗ. Ένα επιτυχημένο κανάλι στο YouTube, χρειάζεται να του αφιερώσετε πολύτιμο χρόνο, έτσι ώστε ο κόσμος να σας επιλέξει. Άλλωστε το κοινό, είναι αυτό που θα σας δώσει και το ψωμί σας.  Κύριος στόχος, είναι να συνδεθείτε με τους ανθρώπους μέσω μιας οθόνης. Στην αρχή, σίγουρα θα ενθουσιαστείς, θα δουλέψεις σκληρά και τα πρώτα subscriber θα βρίσκονται στα πόδια σου. Αυτό ίσως πάρει καιρό, μπορεί και 1-2 χρόνια. Εάν υπάρχει ανταπόκριστη απο τον κόσμο, τότε αυτό σημαίνει πως κάποιοι ταύτιζονται μαζί σου και περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενό σου βίντεο ή blog. Στην συνέχεια της youtu-πικής σου καριέρας, χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος/η και να μην χάσεις τον στόχο σου. Όπως επίσης και να μην σταματήσεις να δουλεύεις σκληρά για το κοινό σου.

Αποτέλεσμα εικόνας για youtuber logo gif

Επειδή όμως είμαστε σίγουροι ότι έχετει πολλές απορίες, σας ετοιμάσαμε 7 απλά βήματα για μια επιτυχημένη καριέρα στο YouTube.

1. Σκεφτείτε τι θέλετε να επιτύχετε

Χρειάζεται να εστιάσετε σε κάτι συγκεκριμένο και να μην ξεφεύγετε απο τον αρχικό στόχο του καναλιού.

2. Δημιουργήστε το κανάλι σας

Θα χρειαστείτε ένα λογαριασμό Google για να ξεκινήσετε το κανάλι σας στο YouTube. Μόλις δημιουργήσετε το λογαριασμό σας και πλοηγηθείτε στο YouTube, θα σας ζητηθεί να ονομάσετε το κανάλι σας. Θυμηθείτε πως το όνομα, θα παρουσιάζει αυτό που είστε.

3. Κάντε μερικά βίντεο

Αυτό είναι το διασκεδαστικό μέρος! Συγκεντρώστε όλο τον εξοπλισμό που διαθέτετε και έστω εάν εργάζεστε μόνο με το smartphone σας, μπορείτε ακόμα να δημιουργήσετε ένα πραγματικά καλό βίντεο.

Αποτέλεσμα εικόνας για youtuber logo gif

4. Δημιουργία λιστών αναπαραγωγής

Μόλις δημιουργήσετε μερικά βίντεο, ομαδοποιήστε τα σε playlist στο κανάλι σας. Οι λίστες αναπαραγωγής ενθαρρύνουν τους χρήστες να παρακολουθούν περισσότερο τα βίντεό, επειδή θα δουν μια λίστα, γεγονός που καθιστά το περιεχόμενό πιο επεισοδικό.

5. Μοιραστείτε το περιεχόμενο σας

Μη διστάσετε να προωθήσετε τα βίντεό σας μέσω των άλλων καναλιών σας στο διαδίκτυο. Όπως το Facebook, το Twitter, το Google+, το LinkedIn, το Instagram και το Pinterest.

Αποτέλεσμα εικόνας για youtube  subscribe logo gif

6. Αναλύστε τα δεδομένα σας

Αφού αρχίσετε να βάζετε τα βίντεό σας, πηγαίνετε και ρίξτε μια ματιά στο πώς οι άνθρωποι ασχολούνται μαζί τους.

7. Μείνετε δεσμευμένοι με το ακροατήριό σας

Η απάντηση στις ερωτήσεις ή τα σχόλια των ανθρώπων μπορεί να δημιουργήσει συνομιλίες που βοηθούν το κοινό σας να μάθει περισσότερα σχετικά με εσάς.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Εάν κάποιοι απο εσάς έχετε ήδη κανάλι στο Youtube, περιμένουμε και τη δική σας γνώμη.

 

gif-02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s