Ο νικητής του διαγωνισμού για το «Mysterium»

Η συμμετοχή του κόσμου για ακόμα μία φορά σε διαγωνισμό του Geek Cultura ήταν τεράστια και γι αυτό οφείλουμε να σας πούμε ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ.

Το γεγονός ότι σε κάθε διαγωνισμό που διοργανώνεται από την ιστοσελίδα μας συμμετέχει τόσο μεγάλος αριθμός κόσμου, μας δείχνει πως οι διαγωνισμοί πρέπει να γίνονται όσο πιο συχνά γίνεται, ώστε όλο και περισσότερος κόσμος να κερδίζει τα μοναδικά δώρα.

Ο διαγωνισμός με δώρο το επιτραπέζιο παιχνίδι «Mysterium» έγινε σε συνεργασία με το «Χρυσό Φτερό», το οποίο ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του επιτραπέζιου παιχνιδιού.

Η νικήτρια του διαγωνισμού είναι η: Νίκη Παπασπύρου, η οποία ενημερώθηκε και με προσωπικό μήνυμα στην σελίδα της στο Facebook.

Οι διαγωνισμοί από την πλευρά του Geek Cultura συνεχίζονται, αφού σήμερα ξεκινάει νέος διαγωνισμός! Για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τον νέο διαγωνισμό, πατήστε εδώ.

Ενημέρωση:

Η ιστοσελίδα του «Χρυσού Φτερού» θα παραμείνει κλειστή μέχρι τις 29 Ιανουαρίου για αναβάθμιση. Η προσφορά για το παιχνίδι «Mysterium» θα ισχύει και μετά τις 29 Ιανουαρίου.

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s