Περιέργα ιαπωνικά gadgets ομορφιάς που θα σας αφήσουν άφωνους

Είναι πλέον απίστευτο το που μπορεί να φτάσει ένα άτομο για την ομορφιά και κυρίως οι γυναίκες. Οι Ιάπωνες λοιπόν, δεν αποτελούν την εξαίρεση. Κάθε έξι περίπου μήνες  οι ιαπωνικές εταιρείες κυκλοφορούν εκπληκτικά και εντελώς εκκεντρικά gadgets ομορφιάς. Είναι έξυπνα και συνδυάζουν την καινοτομία, τη ματαιοδοξία και την αγάπη προς την υψηλή τεχνολογία. Η ομάδα του Geek Cultura σας παρουσιάζει 5 απίστευτα και περίεργα gadgets ομορφιάς που κάνουν θραύση.

Breast Gymnastics Hand Massager

Το “Breast Gymnastics Hand Massager” είναι ένα “διάσημο” gadget ειδικό για μασάζ που βοηθά στη διαμόρφωση και τόνωση του στήθους σας. Σταματήστε λοιπόν να αγχώνεστε για την χαλάρωση του στήθους γιατί αυτό το βολικό εργαλείο μπορεί η κάθε γυναίκα να το χρησιμοποιήσει στο σπίτι της, με εύκολο τρόπο.

Breast Gymnastics Hand Massager

Eye Slack Haruka

Μόλις τρία λεπτά την ημέρα χρειάζεστε για να δείτε βελτίωση στην χαλάρωση του δέρματος γύρω από τα μάτια σας. Το “Eye Slack Haruka” είναι ασφαλές και εύκολο στη χρήση. Απλά βάλτε τα μαξιλάρια που συμπεριλαμβάνονται στην συσκευασία επάνω το “Haruka” και στη συνέχεια, τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια σας. Οι δονήσεις που προκαλούνται από την μπαταρία θα αρχίσουν να βελτιώνουν την κατάσταση του δέρματός σας, ενώ σταδιακά θα παρατηρήσετε τα ηλικιακά σημάδια να εξαφανίζονται.

Eye Slack Haruka

La Vie Kogao Face Lift Belt

Είναι πλέον γεγονός ότι καθώς περνούν τα χρόνια, το δέρμα μας έχει την τάση να γερνά. Μην στεναχωριέστε όμως καθόλου! Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος για να αντιμετωπιστεί αυτό, χάρη στην “La Vie Kogao Face Lift “ζώνη. Είναι ειδικά σχεδιασμένη για να ταιριάζει στο περίγραμμα του κάθε προσώπου με ρυθμιζόμενα λουριά. Καθώς παρακολουθείτε τηλεόραση ή χαλαρώνετε, η πίεση του αέρα στην ζώνη κάνει τη δουλειά της. Ακόμα και 5 λεπτά την ημέρα είναι αρκετά για ένα καλό τέντωμα, κάνοντας τις ρυτίδες να υποχωρούν και το πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο.

La Vie Kogao Face Lift Belt  La Vie Kogao Face Lift Belt

Nagarakyu Mobile Moxa Unit

Το έξυπνο αυτό gadget προσφέρει ανακούφιση από το στρες και την κούραση, ενώ βελτιώνει την κυκλοφορία τους αίματος. Οι υπέρυθρες ακτίνες διαπερνούν απαλά το δέρμα και μειώνουν τους μυϊκούς πόνους. Η χρήση του είναι πάρα πολύ απλή, εφόσον  με το πάτημα ενός κουμπιού η συσκευή ενεργοποιείται αμέσως. Για να δείτε να καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χρειάζεται να το τοποθετήσετε στο σημείο που θέλετε για περίπου 15 λεπτά.

Nagarakyu Mobile Moxa Unit

Hana-Bi Nose Straightener

Το συγκεκριμένο gadget ομορφιάς είναι το εισιτήριο για το καλύτερο σχήμα της μύτης. Το Hana-Bi χρησιμοποιεί ένα ρυθμιζόμενο σκελετό τιτανίου με ένα κλιπ σιλικόνης. Απλά χρησιμοποιήστε το για 30 λεπτά την ημέρα έτσι ώστε να υπάρξουν σταδιακές βελτιώσεις στην ευθυγράμμιση της μύτης σας. Μπορεί να φορεθεί στη γέφυρα της μύτης ή στην άκρη, ανάλογα με την περιοχή που επιθυμείτε να βελτιώσετε.

Hana-Bi Nose Straightener

 

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s