10 πράγματα που (μάλλον) δεν γνωρίζατε για τα FRIENDS

Μπορεί οι millennials να μην έχουν ενθουσιαστεί με τα FRIENDS, όμως υπάρχει και η πιο παλιά γενιά που αγάπησε την εν λόγω σειρά. Εμείς, που έχουμε μεγαλώσει παρακολουθώντας τα φιλαράκια εδώ και είκοσι χρόνια και που πάντα θα τα αγαπάμε. Σήμερα στο Geek Cultura θα σας αναφέρουμε 10 πράγματα που ίσως δεν γνωρίζατε για την αγαπημένη σειρά.

Όλες οι διαπραγματεύσεις των ηθοποιών για τους μισθούς τους, γίνονταν σε παρουσία όλου του βασικού καστ. Όπως δήλωσαν κατά καιρούς οι πρωταγωνιστές, ήταν ένας όρος που έθεσαν οι ίδιοι προς την παραγωγή.

Όταν ο Ματ ΛεΜπλάνκ έκανε οντισιόν για τον ρόλο του Τζόι, είχε στον λογαριασμό του 11 δολάρια. Με τον πρώτο του μισθό είπε πως βγήκε έξω για… φαγητό!

Η εισαγωγική σκηνή της σειράς με το σιντριβάνι ήταν αρκετά δύσκολη να γυριστεί. Τα πλάνα τραβήχτηκαν στις 4 το πρωί, το νερό έπρεπε να παραμένει θερμαινόμενο σε όλη την διάρκεια των γυρισμάτων, ενώ το τραγούδι των τίτλων αρχής δεν είχε κυκλοφορήσει ακόμα, με αποτέλεσμα να δοθεί απλώς η μελωδία και οι στοίχοι στο καστ, με την εντολή να λένε τα λόγια, τα οποία συγχρονίστηκαν έπειτα στο μοντάζ.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς ζήτησαν να έχουν ένα αποκλειστικό δικό τους χώρο στα παρασκήνια που μόνο οι ίδιοι θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση. Εκεί έμεναν πριν από κάθε επεισόδιο για να προετοιμαστούν.

Ο Μπρους Γουίλις έπαιξε στα φιλαράκια εντελώς δωρεάν. Αυτό λόγω ενός στοιχήματος που είχε με τον Μάθιου Πέρι (Τσάντλερ). Συγκεκριμένα το στοίχημα αφορούσε την ταινία “The Whole Nine Yards” στην οποία οι δύο ηθοποιοί συμμετείχαν. Ο Πέρι είχε αναφέρει πως η ταινία θα έβγαινε στο νούμερο ένα του box office την πρώτη της βδομάδα, ενώ ο Γουίλις δεν το πίστευε. Και κάπως έτσι είδαμε τον Μπρους Γουίλις στα Φιλαράκια!

Για την πρώτη σεζόν οι πρωταγωνιστές έλαβαν 22 χιλιάδες δολάρια ανά επεισόδιο. Στην τελευταία σεζόν έπαιρναν από 1 εκατομμύριο δολάρια ανά επεισόδιο. Καθόλου άσχημα!

Ο αρχικός ρόλος του Τζόι τον ήθελε να είναι αρκετά πιο έξυπνος. Πριν την έναρξη των γυρισμάτων ο Ματ ΛεΜπλάνκ πρότεινε όπως ο Τζόι να γίνει πιο… χαζός!

Η ιστορία με τα τρίδυμα της Φίμπι, γράφτηκε επειδή η Λίσα Κούντροου ήταν στην πραγματικότητα έγκυος.

Λίγο πριν την προβολή του πρώτου επεισοδίου, οι πρωταγωνιστές της σειράς βγήκαν για φαγητό στο Caeser’s Palace στο Las Vegas για να γιορτάσουν την τελευταία τους ημέρα ως άγνωστοι μεταξύ αγνώστων. Στην συνέχεια ήρθε η φυσικά η επιτυχία και έγιναν όλοι πασίγνωστοι.

Ο μέσος όρος χρόνου για να γυριστεί κάθε επεισόδιο των Friends ήταν πέντε ώρες.

Εσείς είδατε το fan made trailer για την ταινία FRIENDS;

Διαβάστε ακόμα:

gif-02

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s