Το Rick And Morty ίσως ρίχνει αυλαία

Δυσοίωνες ειδήσεις σας μεταφέρουμε σήμερα, καθώς το αγαπημένο μας animated sitcom με το κυνικό/μηδενιστικό χιούμορ και sci fi παράνοια του ίσως μας χαιρετά για τα καλά. Σύμφωνα με ανάρτηση του Dan Harmon, ενός εκ των δημιουργών της σειράς, το Rick And Morty δεν προβλέπεται να συνεχίζεται για τέταρτο κύκλο. Απαντώντας σε έναν φαν του στο Twitter, που τον απεκάλεσε “αλκοολικό τεμπέλη”, επειδή δεν τελειώνει τον τέταρτο κύκλο, είπε ότι δεν έχει ζητηθεί  νέος κύλος από το κανάλι.

Αναλυτικά η ανάρτηση του σε ελεύθερη μετάφραση:

“Σε ακούω, δύσκολη κατάσταση. Από την μια πλευρά μπορεί να αποτελέσει πρόκληση, ειδικά, όταν πάσχεις από κατασταλτικό τεμπέλικο αλκοολισμό, να γράψεις ένα show που δεν έχει ζητηθεί από ένα κανάλι. Από την άλλη πλευρά, η σκέψη και μόνο, ότι φαν σαν  εσένα την πληρώνουν… Εννοώ.. ας βάλω ένα ποτάκι”

https://twitter.com/danharmon/status/974823597301616641?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fwww.georgefm.co.nz%2Fhome%2Fculture%2Fnews%2Fyour-day-has-already-started-sh-t–rick-and-morty-won-t-be-getti.html&tfw_site=George%20FM

Υπήρξαν και υπάρχουν φήμες καθώς και δηλώσεις πρώην συνεργάτη τους τον περασμένο Δεκέμρβη, ότι οι Harmon και Justin Rolland δεν δουλεύουν εδώ και καιρό πάνω σε νέο κύκλο. Ο Harmon στην εν λόγω ανάρτηση τουλάχιστον, λέει μόνο ότι δεν τους έχει ζητηθεί από το κανάλι. Ας είμαστε αισιόδοξοι λοιπόν, ότι απλώς θα κάνουν ένα διάλειμμα και αντί των δύο συνήθων ετών θα περιμένουμε λίγο παραπάνω για έναν νέο κύκλο Rick And Morty.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s