Το ανατρεπτικό παιχνίδι που μας ταξιδεύει στο Howgarts

Η ιστορία

Είστε φοιτητής που αρχίζει το πρώτο έτος στο Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry. Θα πηγαίνετε στα μαθήματα, θα μάθετε όσο το δυνατόν περισσότερο, θα κάνετε φίλους και θα συμμετέχετε στις εκδηλώσεις του Hogwarts House.

Image result for harry potter hogwarts mystery

Όπως και ο Χάρι, όλοι στο Hogwarts ξέρουν ήδη ποιος είσαι: είσαι ένας φοιτητής, όπου ο/η αδελφός/η σου προκάλεσε κακό στο Hogwarts, εκδιώχθηκε και έφυγε. Καθώς ξεκινάτε την πρώτη σας χρονιά στο Hogwarts, η φήμη του αδελφού/ης σας προηγείται, έχετε ήδη εχθρούς και κάποιοι δάσκαλοι δεν σας συμπαθούν. Έτσι λοιπόν, αρχίζει η ιστορία και ξετυλίγεται καθώς παίζετε το Harry Potter: Hogwarts Mystery.

Ξεκινώντας το μυστήριο του Χάρι Πότερ Χόγκουαρτς

Ξεκινάτε το παιχνίδι στο Diagon Alley και πρέπει να μαζέψετε τα σχολικά σας βιβλία. Όπως  και στην ταινία θα επιλέξετε με πιο σπίτι θα είστε, δηλαδή: Gryffindor, Hufflepuff, Gryffindor, Slytherin. Απο εκεί και πέρα μπορείτε να ξεκινήσετε τη φοιτητική σας ζωή και να ταξιδέψετε στον μαγικό κόσμο του Χάρι Πότερ.

Image result for harry potter hogwarts mystery

Παρακολουθείτε τάξεις και κερδίζετε ανταμοιβές στο μυστήριο Harry Potter Hogwarts. Όπως ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη, παρακολουθείτε διάφορες τάξεις γύρω από το κάστρο. Τα φίλτρα, τα μαθήματα πτήσης είναι όλα στο πρώτο έτος και καθώς ολοκληρώνετε τις προκλήσεις κερδίζετε για τον εαυτό σας XP, χρήματα, πετράδια και ενέργεια. Χρειάζεστε ενέργεια για να ολοκληρώσετε τις προκλήσεις, αλλά μόλις πέσει στο μηδέν, πρέπει να περιμένετε 5 λεπτά για να κερδίσετε 1 ενέργεια. Οι πολύτιμοι λίθοι χρησιμοποιούνται για να αγοράσετε περισσότερη ενέργεια και τα νομίσματα χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση της ντουλάπας (και για άλλα πράγματα στο παιχνίδι).

Μετά απο την κάθε πρόκληση, μπορείτε να μεταβείτε στο επόμενο στο κεφάλαιο. Οι προκλήσεις απαιτούν πολύ χρόνο γιατί μπορούν να διαρκέσουν από 1 έως 8 ώρες, ανάλογα με την ποσότητα ενέργειας που έχετε. Όταν ανεβαίνετε τα επίπεδα κερδίζετε επιπλέον χρήματα, πολύτιμους λίθους και ενέργεια, αλλά δεν μπορείτε να προχωρήσετε στο Έτος 2 μέχρι να φτάσετε στο επίπεδο 30. 

Image result for harry potter hogwarts mystery energy

Όπως και πολλά άλλα παιχνίδια στις μέρες μας, είναι δωρεάν, αλλά υπάρχουν αρκετές αγορές που μπορείτε να κάνετε εντός της εφαρμογής. Μπορείτε, φυσικά να απενεργοποιήσετε την επιλογή για purchase και να ελπίζετε πως δεν θα υποκύψετε μέσα στο παιχνίδι.

Αξίζει λοιπόν να το κατεβάσετε; Θα έλεγα ναι, δοκιμάστε το. Αν είστε οπαδός του Χάρι Πότερ και της μαγείας, τότε το μυστήριο του Harry Potter Hogwarts είναι πραγματικά ένα διασκεδαστικό παιχνίδι και αρκετά πρωτότυπο. Να τονίσουμε πως τα γραφικά του παιχνιδιού είναι πραγματικά πολύ εντυπωσιακά.

 

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s