Απαραίτητες πληροφορίες για τους groupie του συγκροτήματος BTS

Οι BTS (Bangtan Boys) είναι ένα απο τα διασημότερα κορέατικα k-pop συγκροτήματα. Το όνομα του γκρουπ BTS, που είναι γνωστό και ως Bangtan Boys, προέρχεται από το ακρωνύμιο «Bangtan Sonyeondan» (μετ. Αλεξίσφαιροι Πρόσκοποι). Αποτελείται απο 7 μέλη και συγκεκριμένα 7 πανέμορφα αγόρια που τρελαίνουν τις γυναίκες.  

Το επταμελές συγκρότημα αγοριών της Κ-pop συνδυάζει διαφορετικά είδη τραγουδιού όπως: hip-hop, electronica και rock. Το γκρούπ έχει λάβει τεράστια δημοσιότητα και γνωρίζει παγκόσμια επιτυχία από τον Ιούνιο του 2013 όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι «No More Dream».

Έκαναν το ντεμπούτο τους στο κόκκινο χαλί των αμερικανικών βραβείων Billboard 2017, αλλά δεν ήταν η πρώτη φορά που οι BTS βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες. Το boy band  έγραψε τη δική του ιστορία την περασμένη Κυριακή, καθώς έγινε το πρώτο K-Pop συγκρότημα που κατάφερε να κερδίσει ένα μουσικό βραβείο Billboard. Ήταν απο τις σπάνιες περιπτώσεις που τα μέλη του γκρουπ παρέλαβαν το βραβείο του Κορυφαίου Καλλιτέχνη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άφησαν πίσω καταϊδρωμένους τους: Τζάστιν Μπίμπερ, Σελένα Γκόμεζ, Αριάνα Γκράντε και Σον Μέντες.

Πιο κάτω βρήκαμε κάποιες πληροφορίες για το επταμελές συγκρότημα, ενώ σε επόμενο άρθρο, θα έχουμε για εσάς αναλυτικά πληροφορίες για τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Jin

Image result for jin bts gif

Ο Kim Seokjin ήταν σπουδαστής κινηματογραφικών τεχνών και δεν ήταν πραγματικά καλός στο τραγούδι και το χορό, αλλά αυτό δεν τον εμποδίσε απο το να επιδιώξει να γίνει είδωλο. Εμφανίζεται για πρώτη φορά στο Ju Kwon’s I’m da One, ένα μουσικό βίντεο μαζί με τα υπόλοιπα μέλη.

Kim Namjoon / Rapmonster

Related image

Είναι ράπερ και ήταν αρχικά μέρος της πρώτης γραμμής της ομάδας BTS, συμπεριλαμβανομένων άλλων αγοριών. Ωστόσο, τα υπόλοιπα μέλη έφυγαν ένα προς ένα αφήνοντας πίσω τον Rapmonster. Ο Supreme boi παρέμεινε στο γκρουπ ως παραγωγός. 

Suga

Image result for Suga bts gif

Ήταν επίσης ένας υπόγειος ράπερ και εμφανίστηκε στο μουσικό βίντεο Ju kwon’s Im da One.

J-hope

Image result for J-hope bts gif

O J-hope αρχικά έλαβε μέρος σε μια οντισιόν μαζί με την εταιρεία JYP και τον Yoo Young-jae. Με το βίντεο απο τη συγκεκριμένη οντισιόν έλαβε και αυτός μέρος στο βίντεο κλιπ Ju kwon’s Im da One.

Jimin

Related image

Ο δάσκαλός του τον πρότεινε σε ακρόαση. Ήταν ο τελευταίος που εντάχθηκε στο γρουπ και είχε τη συντομότερη περίοδο κατάρτισης. 

Taehyung

Related image

Ήταν ο μόνος που πέρασε την ακρόαση στο daegu. Ήταν μόνο εκεί για να παρακολουθήσει την οντισιόν, αλλά όταν το προσωπικό τον είδε, του είπε να λάβει μέρος στην ακρόαση και κάλεσε τους γονείς του γιατί χρειαζόταν τη συγκατάθεσή τους. 

Jungkook

Image result for Jungkook bts gif

Μετά την απόρριψη που δέχθηκε στο Superstar K, αποφάσισε να γίνει μέλος των BTS επειδή ήταν φανατικός με το rapping του Rapmonster.

 

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s