Δημοσιεύτηκαν οι πρώτες πληροφορίες για την σειρά The Mandalorian

Το Star Wars μπαίνει επίσημα και στην τηλεόραση. Είχε γίνει ήδη γνωστό ότι ο John Favreau (Iron Man, The Jungle Book) θα αναλάβει την δημιουργία σειράς, η οποία θα διαδραματίζεται στον μακρινό γαλαξία που αγαπάμε.

Η Disney μπαίνει για τα καλά στον τομέα του streaming, ανακοινώνοντας σειρές που θα προβληθούν μέσω της νέας streaming υπηρεσίας της (με τον πιθανό τίτλο Disney Play). Οι σειρές θα συνδέονται με τα μεγάλα franchises που της ανήκουν, όπως το Star Wars και το MCU.

Πριν δύο μέρες, ο Favreau ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, στο Instagram, τον τίτλο και την επίσημη σύνοψη της σειράς.

Η σειρά λοιπόν θα ονομάζεται The Mandalorian και η ιστορία θα αφορά τις περιπέτειες ενός μοναχικού πιστολέρο (με λέιζερ), στο χρονικό διάστημα μεταξύ της ορίτζιναλ τριλογίας και της τελευταίας.

Οι αρχικές περιγραφές έκαναν λόγο για έναν ήρωα στα πρότυπα των Bobba και Jango Fett και η πρώτη επίσημη φωτό ήρθε για να τις επιβεβαιώσει.

Star-Wars-The-Mandalorian-TV-Show

Είναι εμφανής η ομοιότητα με τον αγαπημένο μας κυνηγό επικυρηγμένων και μένει να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για τον ρόλο που καλείται να παίξει στο σύμπαν.

Για το καστ δεν γνωρίζουμε ακόμα τίποτα, αλλά η Lucasfilm φρόντισε να ανακοινώσει τα ονόματα των σκηνοθετών που θα αναλάβουν τα επεισόδια. Η λίστα περιλαμβάνει τους Taika Waititi (Thor: Ragnarok), Bryce Dallas Howard (Jurassic World) στην πρώτη της σκηνοθετική απόπειρα, Rick Famuyiwa, Deborah Chow (Jessica Jones) και Dave Filoni (Star Wars Rebels).

Πολύ ενδιαφέρουσα φαίνεται η νέα κίνηση της Disney, η οποία, με τις επιλογές της, φαίνεται ότι θέλει να κάνει μία σοβαρή προσπάθεια, προσδίδωντας κινηματογραφική αίγλη στο εγχείρημά της και εδώ που τα λέμε πολύ καλά κάνει. Ας συγκρατήσουμε την αισιοδοξία μας μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Το The Mandalorian αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s