Στα “σκαριά” Αustin Powers 4 και ταινία Deadwood

Έχουμε δυο δυνατές επιστροφές από την προηγούμενη δεκαετία του κινηματογράφου και της τηλεόρασης  αντίστοιχα. Έρχεται μια τέταρτη ταινία στην καλτίλα franchise του Austin Powers (1997-2002), καθώς και η κινηματογραφική συνέχεια του Deadwood (2004-06) μιας εξαιρετικής σειράς, που κόπηκε νωρίς.

O Mike Myers (Αustin Powers/Dr. Evil) είχε εκφράσει πριν κάμποσους μήνες την επιθυμία του και σχέδιο του να κάνει μια νέα ταινία Austin Powers. Πριν λίγες μέρες, στην προβολή του Bohemian Rhapsody, όπου συμμετέχει, ερωτήθηκε ξανά για τη νέα ταινία Austin Powers, την οποία λίγο πολύ επιβεβαίωσε. Το εγχείρημα ακόμα βρίσκεται στη διαδικασία γραψίματος-σχεδιασμού, για το οποίο ο Myers μεταξύ άλλων είπε “φαίνεται να πηγαίνει καλά”. Πιθανώς απ’ όσα άφησε να εννοηθούν κατά καιρούς να μην επικεντρώνεται τόσο  στον Austin Powers όσο στον Dr.Evil. Όσον αφορά το franchise είχε προσφάτως την απώλεια του Verne Troyer (Mini-Me), ο οποίος πέθανε προσφάτως σε ηλικία 49 ετών. Όπως και να έχει μια νέα ταίνια Austin Powers είναι άκρως καλοδεχούμενη! ΥΕΑΗ ΒΑΒΥ ΥΕΑΗ!

Αλλάζουμε ύφος και πάμε σε κάτι πιο δραματικό. Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια από την ακύρωση του Deadwood. Μόλις ακυρώθηκε η σειρά ξεκινήσαν και τα σενάρια της κινηματογραφικής συνέχισης της, με τον Ian McShane να το “σπρώχνει” και να το αναφέρει συχνά και ένθερμα σε διάφορες συνεντεύξεις του μες στα χρόνια. Η επιθυμία του θα γίνει πραγματικότητα λοιπόν. Τον Ιούλιο το HBO έδωσε το πράσινο φως για την ταινία , η οποία ξεκίνησε γυρίσματα τον προηγούμενο μήνα και σύμφωνα με το σχέδιο αναμένεται στις αίθουσες άνοιξη του 2019 ή κάπου εκεί. Η ταίνια θα διαδραματίζεται χονδρικά μια δεκαετία μετά τη σειρά, ώστε να δέσει καλά και το κενό στα πραγματικά χρόνια, που πέρασαν. Η πλειονότητα του πρωταρχικού επιτελείου των ηθοποιών θα επιστρέψει για την ταινία! Πέραν του Ian McShane επιστρέφουν οι: Timothy Olyphant, Molly Parker, Paula Malcomson, John Hawkes, Anna Gunn, W. Earl Brown, Dayton Callie, Brad Dourif, Robin Weigert, William Sanderson, Kim Dickens και Gerald McRaney. Θα υπάρξει και μια νέα άφιξη αυτή της Jade Pettyjohn (School of Rock)  με έναν νέο χαρακτήρα εν ονόματι Caroline.

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s