Ποιοτικό Ελληνικό YouΤube 4 – Tukutubegr

Το Geek Cultura συνεχίζει τα αφιερώματα του στο Ποιοτικό Ελληνικό YouTube, και σήμερα σας παρουσιάζει ένα διαφορετικό κωμικό κανάλι, το Tukutubegr! Πίσω από τις κάμερες (ή τα μικρόφωνα) βρίσκεται ο Κώστας, ο οποίος μας έχει χαρίσει μερικά εξαιρετικά βίντεο που έχουμε λατρέψει.

Κυρίως όσο αφορά την σειρά στο περίπου, όπου μας διηγείται τι έγινε σε γνωστές ταινίες ή σειρές, όπως λέει και ο τίτλος των βίντεο, στο περίπου.

Με αρκετή δόση χιούμορ και με έντονο το κωμικό στοιχείο, ο Κώστας έχει δημιουργήσει μερικά «διαμάντια» στο YouTube, που αξίζουν την προσοχή σας! Όταν δείτε πιο κάτω τα βίντεο του, θα καταλάβετε γιατί έχουμε ενθουσιαστεί με την δουλειά του!

Κανάλι στο YouTube: www.youtube.com/channel/UCOj9e3BT4_b_-wieb6dXuMA/featured

Facebook: www.facebook.com/tukutubegr/

Instagram: www.instagram.com/toukoutoubi/

Λίγα λόγια για την σειρά ποιοτικό ελληνικό YouTube:

Ο λόγος που στο Geek Cultura εγκαινιάσαμε την σειρά αυτή είναι να προωθηθούν τα ποιοτικά ελληνικά κανάλια στο YouTube. Θεωρούμε ως υποχρέωση μας να προβάλλουμε την καλή δουλειά που γίνεται από άτομα τα οποία εργάζονται με στόχο να δημιουργήσουν το δικό τους υλικό. Γνωρίζουμε ότι για να παραχθεί το υλικό το οποίο βλέπουμε στις οθόνες μας χρειάζεται αρκετός χρόνος και κόπος και πιστεύουμε πως η παρουσίαση τους εκ μέρους της ιστοσελίδας μας είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε.

Φυσικά επειδή δεν μπορούμε να γνωρίζουμε όλα τα κανάλια που υπάρχουν στο YouTube, ειδικά αν πρόκειται για κάποιο κανάλι το οποίο δεν είναι ακόμα ιδιαίτερα δημοφιλές, καλούμε τους αναγνώστες του Geek Cultura να μας αποστέλλουν είτε μέσω email είτε με μήνυμα στην σελίδα μας στο Facebook τις δικές τους προτάσεις, για να προχωρήσουμε στην δημιουργία αφιερώματος σε μελλοντικό στάδιο.

Η θεματολογία των καναλιών που θα προβάλλονται είναι γενικού περιεχομένου, και ο δικός μας στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή προβολή όλων όσων αφιερώνουν χρόνο για να δημιουργούν ποιοτικό υλικό στο YouTube.

Διαβάστε ακόμα:

Οι κορυφαίες σειρές τρόμου που πρέπει να δείτε!

Guilty Pleasure τηλεοπτικές σειρές

Οι ταινίες που πρέπει να γίνουν reboot άμεσα!

Το μέλλον που μας επιφυλάσσει το DC Extended Universe δείχνει… εντυπωσιακό!

Οι χειρότερες superhero ταινίες από το 2000 και μετά

Σκοτώνουν τις σειρές όταν γεράσουν;

Τότε VS Τώρα: Τα αστέρια του σινεμά στα 80s

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος Ά)

Οι 80s ταινίες που αγαπήσαμε όσο λίγες (Μέρος ΄Β)

Τηλεοπτικές σειρές των 80’s που άφησαν εποχή

gif04-1Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s