Όλα τα trailers από HBO, Netflix, Amazon και λοιπές ειδήσεις από το San Diego Comic Con 2019

Αυτές τις μέρες ως γνωστόν γίνεται το San Diego Comic Con, το οποίο αποτελεί και την μεγαλύτερη εκδήλωση του είδους. Είναι η εκδήλωση, όπου θα ανακονωθούν μαζεμένα τα κύρια νέα  και τα μελλοντικά σχέδια της βιομηχανίας ψυχαγωγίας. Επειδή λοιπόν γίνεται ένας χαμούλης μαζέψαμε κάμποσα trailers σειρών σε ένα άρθρο.

Για το HBO έχουμε δυο νέες σειρές, που αναμένεται να προσελκύσουν το κοινό. Πρώτο το Watchmen θα διαδραματίζεται στον κόσμο μετά τα γεγονότα του ομώνυμου θρυλικου κόμικ και της ταινίας. Την επιμέλεια της σειράς έχει αναλάβει ο Damon Lindelof του Lost και του Leftovers. Το His Dark Materials είναι η τηλεοπτική μεταφορά της ομώνυμης best seller σειράς (1995-00)  του Philip Pullman. Ακόμα επιστρέφει για τον τρίτο κύκλο του και το Westworld.

Από το Netflix έχουμε μέχρι στιγμής ένα teaser για το πολυαναμενόμενο The Witcher με τον Henry Cavill στον ρόλο του Geralt, ενώ μας δόθηκε και ένα sneak peak για το The Dark Crystal: Age of Resistance.

Για το Amazon έχουμε το Carnival Row μια νέα σειρά φαντασίας με τον Orlando Bloom στον κεντρικό ρόλο, ένα sneak peak για τον τέταρτο κύκλο του The Man in the High Castle, την μεγάλη επιστροφή του The Expanse με ένα teaser και ένα εκτενές λιτό βιντεάκι  και φυσικά το Star Trek: Picard με τον Patrick Stewart να επιστρέφει στον ρόλο μετά από δεκαετίες για να κλείσει και το saga του χαρακτήρα.

Το The Orville μεταφέρετε από το Fox στο Hulu για τον τρίτο κύκλο του, όπως ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες ο ίδιος ο Seth MacFarlane.

Μας δόθηκε και μια πρώτη ιδέα από τον επερχόμενο τέταρτο κύκλο Rick and Morty

Μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα της Marvel από το SDCC 2019 εδώ και αντιστοίχως για τη DC εδώ.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s