Όλες οι ειδήσεις για το MCU από το San Diego Comic Con 2019

Ότι θα βλέπουν ταινίες και σειρές με τους υπερήρωες της μέχρι και τα δισέγγονα μας, μας έδειξε λίγο πολύ η Marvel (ή καλύτερα η Disney) στο SDCC 2019 ανακοινώνοντας ακόμα δέκα τίτλους ως τον Νοέμβριο του 2021 για την τέταρτη φάση του MCU έχοντας πλέον σχεδόν το μισό Hollywood στο cast των παραγωγών της. Έπειτα από τον τελευταίο κύκλο του Jessica Jones και το τέλος του Marvel-Netflix σύμπαντος το MCU θα μετακομίσει μόνιμα πια στην πλατφόρμα της Disney, το Disney+, με τα όρια μικρής και μεγάλης οθόνης να είναι πλέον τελείως τυπικά. Οι ταινίες και σειρές συνεχίζουν στον κόσμο μετά τα γεγονότα του Avengers: Endgame κλείνοντας κάποιες ιστορίες και συνεχίζοντας άλλες. Να σημειωθεί, ότι το  Endgame έπειτα από τον δεύτερο κύκλο προβολών του στις κινηματογραφικές αίθουσες ξεπέρασε το Avatar (2009) του James Cameron και έγινε η πιο εμπορική ταινία όλων των εποχών.

Αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε ο Kevin Feige, στο Disney+ έρχεται το Φθινόπωρο του 2020 το Falcon and Winter Soldier  με τους Anthony Mackie και Sebastian Stan στους αντίστοιχους ρόλους συνεχίζοντας την πορεία του τίτλου/κληρονομιάς του Captain America. Την Άνοιξη του 2021 έρχονται το WandaVision με την Scarlet Witch της Elisabeth Olsen και τον Vision του Paul Bettany και το Loki με τον Tom Hiddleston, το οποίο απαντά στο ερώτημα τι απέγινε ο Loki κατά το Infinity War. Το καλοκαίρι του 2021 έρχεται το What If…? μια νέα σειρά κινουμένων σχεδίων με εναλλακτικές ιστορίες γνωστών χαρακτήρων σε παράλληλα σύμπαντα. Στο What if…? θα δώσουν τη φωνή τους και ηθοποιοί του παρόντος MCU στους αντίστοιχους χαρακτήρες τους. Το Φθινόπωρο του ίδιου έτους έρχεται και η σειρά Hawkeye με τον Jeremy Renner.

Όσον αφορά τον κινηματογράφο πέραν της αναμενόμενης επισημοποίησης των sequel για Captain Marvel, Guardians Of the Galaxy και Black Panther και της ένταξης των Fantastic Four στο MCU ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για ακόμα τέσσερεις ταινίες. Πρώτη την 1 Μαΐου 2020 έρχεται το Black Widow με την Scarlett Johansson φυσικά στον κεντρικό ρόλο και τους David Harbour, Rachel Weisz, Florence Pugh, Ray Winstone και O-T Fagbenle στο υπόλοιπο κεντρικό cast. Στις 6 Νοεμβρίου 2020 έρχεται το Eternals με τους Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Brian Tyree Henry, Dongseok Ma, Lia McHugh και Lauren Ridloff στο κεντρικό cast. Στις 12 Φεβρουαρίου 2021 έρχεται το Shang-Chi: Legends of the Ten Rings με τον Simu Liu.  Στις 7 Μαΐου 2021 έρχεται η δεύτερη ταινία του Doctor Strange το Doctor Strange and the Multiverse of Madness με τον Benedict Cumberbatch στον ομώνυμο ρόλο και την Elisabeth Olsen και πάλι ως Scarlet Witch. Η εν λόγω ταινία θα είναι και η πρώτη τρομακτική ταινία του MCU. Τελευταίο στις 5 Νοεμβρίου 2021 έρχεται η τέταρτη ταινία Thor το Thor: Love and Thunder, με τον χαρακτήρα να σπάει τα ρεκόρ solo ταινιών για το MCU.  Την ταινία θα σκηνοθετήσει, όπως συνέβη και με το Thor: Ragnarok (2017), o Taika Waititi. Στον ρόλο του Thor εννοείται, ότι επιστρέφει ο Chris Hemsworth, ο οποίος υπέγραψε πρόσφατα νέο συμβόλαιο για αρκετές ακόμα ταινίες μες το MCU. Η Natalie Portman επιστρέφει στον ρόλο της Jane Foster και θα αποτελέσει την πρώτη γυναίκα Thor (Mighty Thor) για το MCU, ενώ στο ρόλο της Valkyrie θα επιστρέψει και η Tessa Thompson. Τέλος ξεκινά μια νέα εποχή για τον χαρακτήρα του Blade, ο οποίος θα ενταχθεί και αυτό στο MCU με την δική του ταινία και τον Mahershala Ali στον ρόλο.

Δεν ειπώθηκε κάτι επίσημα για το μέλλον των X-Men, αν και υπάρχει φυσικά το σχέδιο να ενταχθούν στο MCU.  Στα κόμικς πάντως ανακοινώθηκαν έξι τίτλοι οι X-Men, Marauders, Excalibur, New Mutans, X-Force και Fallen Angels, οι οποίοι θα δημιουργηθούν έπειτα από το relaunch με τα House Of X και Power of X.

Αντίστοιχα άρθρα με ειδήσεις και trailers της DC από το SDCC 2019 μπορείτε να βρείτε εδώ και των HBO, Netflix , Amazon κλπ εδώ .

Διαβάστε ακόμα:

gif03

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s