Όλες οι ειδήσεις και trailers της DC από το San Diego Comic Con 2019

Μετά από δεκαετίες σταθερής παρουσίας στον θεσμό η WB αποφάσισε να μην δώσει το «παρών» σε όλα τα panels του SDCC 2019. Συγκεκριμένα δε κατέβασε το βαρύτερο της χαρτί, τα DC movies. Συνεπώς η εκπροσώπηση της DC έγινε μόνο στις σειρές και τα κόμικς. Οι ειδήσεις/εξελίξεις έρχονται από τον κόσμο των σειρών κυρίως.

Η κίνηση αυτή δεν είναι κάτι το αναπάντεχο. Υπήρχαν φήμες, ότι θα γίνει και έγινε. Η δυσαρέσκεια μεγάλης μερίδας των φαν με τη WB ήταν άκρως αισθητή εδώ και πολύ καιρό. Η εκστρατεία για το Snyder cut του Justice League μόνο που δεν κόπασε, το αντίθετο ενισχύθηκε. Το DCEU λίγο πολύ αποτελεί παρελθόν. Ο Henry Cavill απαντά αμήχανα σε αναφορές για το αν είναι ακόμα ο Superman. Εδώ και δύο χρόνια ανακοινώνονται και ακυρώνονται ταινίες. Γενικότερα η WB έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα σε αυτόν τον τομέα για την DC. Ένα panel, όπου οι φαν θα μπορούσαν με άμεσο τρόπο να εκφράσουν την προαναφερθείσα δυσαρέσκεια, μόνο κακό θα έκανε για την εικόνα της WB αλλά και της DC εν μέρει. Άλλωστε πώς ακριβώς θα λειτουργούσε το panel για τα DC movies; Με ανακοινώσεις της WB, που θα άλλαζαν το επόμενο εξάμηνο, όπως συμβαίνει δυο χρόνια τώρα; Με τους εναπομείναντες Gal Gadot, Jason Momoa, Zachary Levi άντε και τη Margot Robbie να λένε αστειάκια και να χαμογελάνε αμήχανα επαναλαμβάνοντας “it’s gonna be great”, δίχως να μπορούν να δώσουν ουσιαστικές απαντήσεις; Με το να προσπερνάνε ερωτήσεις για το Snyder cut, το οποίο ξεκάθαρα υπάρχει και μπορεί να βγει; Ή με τους Matt Reeves και Robert Pattison για το The Batman και τους Todd Phillips και  Joaquin Phoenix για το Joker – από τις δυο μόνο επερχόμενες νέες ταινίες της προκοπής δηλαδή – να προσπαθούν να σηκώσουν το βάρος της συζήτησης; Κάπως έτσι η WB έκανε την πάπια ή την κότα, όπως κρίνει κανείς, στο SDCC 2019 και δεν υπήρξε panel για τις ταινίες της DC.

Πάμε να δούμε τα σχέδια των σειρών τουλάχιστον. Για το Arrowverse  του CW όλες οι σειρές συνεχίζονται κανονικά για ακόμα μια χρονιά με το Batwoman να κάνει πρεμιέρα και με το Arrow να μπαίνει στον τελευταίο κύκλο του αποτελώντας και επίσημα την μακροβιότερη ενεργή super hero σειρά. Φέτος θα δούμε μέσω του ετήσιου crossover των σειρών, μια εκδοχή του θρυλικού Crisis on infinite earths storyline. Μάλιστα στο εν λόγω crossover ο Brandon Routh θα επιστρέψει δεκατέσσερα σχεδόν χρόνια μετά στον ρόλο του Superman έπειτα από το Superman Returns (2006). Στο crossover θα υποδυθεί μια εκδοχή του Superman του Kingdom Come storyline. Όσον αφορά τις σειρές της πλατφόρμας DC Universe το απολαυστικότατο Doom Patrol ανανεώθηκε επισήμως για δεύτερο κύκλο και θα προβάλλεται παράλληλα στην πλατφόρμα της DC και στο HBO. Ανακοινώθηκε ακόμα η ημερομηνία για την επιστροφή του Titans, το οποίο θα έρθει νωρίτερα του αναμενόμενου στις 6 Σεπτεμβρίου του 2019. Το Swamp Thing παραμένει ακυρωμένο δυστυχώς. Για τη σειρά Sandman στο Netflix δεν ειπώθηκε κάτι, από όσο έψαξα. Για την DC έχουμε και το πολυαναμενόμενο Watchmen φυσικά στο HBO.

Στον τομέα των κινουμένων σχεδίων το εξαιρετικό Young Justice: Outsiders ανανεώθηκε για τον τέταρτο κύκλο του, ενώ έχουμε και το πρώτο teaser για την ενήλικη κωμωδία Harley Quinn με τη φωνή της Kaley Cuoco στον ομώνυμο χαρακτήρα. Υπάρχουν σχέδια για επιστροφή του Batman Beyond, το οποίο κλείνει τα 20 χρόνια του. Ακόμα έρχονται δυο ταινίες Superman για το 2020. Η πρώτη με τίτλο Man Of Tomorrow θα επικεντρώνεται στα πρώτα χρόνια του Kal El ως Superman και η δεύτερη θα είναι μια μεταφορά της Elseworld ιστορίας του Frank Miller, Superman: Red Son, με την κάψουλα του Kal El να πέφτει στην ΕΣΣΔ και όχι στις Η.Π.Α. με αποτέλεσμα ο Sups να μεγαλώνει ως κρυπτονιανός Ivan Drago. It’s a plane, it’s a bird, it’s comrade Superman… Ακολουθούν τα trailer των σειρών.

Το Arrow ξεκινά στις 15 Οκτωβρίου

Τo The Flash ξεκινά στις 8 Οκτωβρίου

Το Supergirl ξεκινά 6 Οκτωβρίου

Το Black Lightning ξεκινά 21 Οκτωβρίου

Το Batwoman ξεκινά 6 Οκτωβρίου

Και τέλος το Harley Quinn

Αντίστοιχα άρθρα με τα νέα της Marvel από το SDCC 2019  μπορείτε να βρείτε εδώ και με trailers και ειδήσεις από HBO, Netflix , Amazon κλπ εδώ.

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s