ΦΗΜΗ: O Henry Cavill επιστρέφει στον ρόλο του Superman, ίσως και ο Batffleck!

Έπειτα από την είδηση «βόμβα», που έσκασε προ ολίγων ημερών για τον ερχομό του Snyder cut του Justice League στο HBO Max (για το οποίο θα υπάρξει προσεχώς αναλυτικό άρθρο) μια νέα φήμη, η οποία μάλλον θα επιβεβαιωθεί σύντομα, ήρθε να δώσει ελπίδα και χαρά στους φίλους της DC.

Σύμφωνα με αποκλειστικό του Deadline ο αγαπημένος Henry Cavill βρίσκεται σε συζητήσεις με την WB για να επιστρέψει στον ρόλο του Superman. Τυπικά ποτέ δεν έφυγε από τον ρόλο, όπως συνέβη για παράδειγμα με τον Ben Affleck ως Batman, αλλά ήταν κοινό μυστικό, ότι το μέλλον του ήταν αβέβαιο. Τελικά αυτό, αν ισχύουν οι φήμες, θα αλλάξει!

Ακόμα δεν υπάρχει κάτι επιβεβαιωμένο και οι φήμες δεν κάνουν λόγο για ένα Man Of Steel 2. Μέχρι στιγμής το σενάριο είναι ο Cavill να επιστρέψει ως cameo και ως συμπρωταγωνιστής σε μελλοντικά projects της DC. Πέραν του αποκλειστικού της Deadline και ένα tweet της youtuber Grace Rudolph υποστηρίζει τις ίδιες φήμες περί επιστροφής.

Επί τη ευκαιρία ας αναφέρω και μια ακόμα φήμη, που αιωρήθηκε πριν λίγες μέρες με ένα αποκλειστικό του TCN. Η φήμη ήθελε τις AT&T και WB να θέλουν τον Ben Affleck πίσω στον ρόλο του Batman και να ξαναπιάσει δουλειά πάνω στο σενάριο του για το δικό του “The Batman”, το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις ατόμων, που το διάβασαν, είναι το καλύτερο Batman σενάριο μέχρι στιγμής. Στην ταινία του Affleck, ο Batman θα ερχόταν αντιμέτωπος με τον Deathstroke του Joe Manganiello. Ο ηθοποιός πάντως φαίνεται να είναι σε καλή φόρμα σωματικά ακόμα, να έχει σταματήσει ξανά το ποτό και τα παρακάτω tweets της AT&T δίνουν πάτημα για εικασίες περί επιστροφής. Να ξεκαθαριστεί, ότι αν λέμε τώρα αυτό το αρκετά μακρινό (και άκρως πώρωτικό) σενάριο βγει αληθινό, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα με το The Batman του Matt Reeves με τον Robert Pattinson. Η DC δεκαετίες τώρα αξιοποιεί στα κόμικς της περίτεχνα το πολυσύμπαν της. Τώρα ίσως το κάνει και στις ταινίες της και να έχουμε δυο ιστορίες/εκδοχές του Batman να τρέχουν παράλληλα.

Όπως και να ‘χει όλα αυτά είναι ακόμα φήμες και μπορεί να αποδειχθούν να είναι απλά clickbait σαχλαμάρες. Μακάρι να βγουν αληθινά, όσα υποστηρίζουν, αλλά ας κρατήσουμε και πάλι μικρό καλάθι.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

Leave a comment