Νέα spin-off σειρά του The Batman του Matt Reeves έρχεται στο HBO Max

Το HBO Max ανακοίνωσε χθες μια νέα spin off σειρά για το The Batman (2021) του Matt Reeves, με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson. Η ταινία θυμίζουμε αναμένεται στις αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021, αν δεν αλλάξει κάτι.

Η νεα σειρά στο HBO Max θα είναι ένα αστυνομικό δράμα με επίκεντρο της ιστορίας της το αστυνομικό τμήμα του Gotham City. Θα διαδραματίζεται στο ίδιο σύμπαν με αυτό της ταινίας του Reeves, ο οποίος μάλιστα θα είναι μαζί με τον δημιουργό του Boardwalk Empire (2010-14) Terence Winter πίσω από την σειρά. Είναι το πρώτο βήμα απ’ ό,τι φαίνεται για την δημιουργία ενός ξεχωριστού σύμπαντος επικεντρωμένο στον Battinson. Ο Reeves δηλώσε σχετικά με την νέα επερχόμενη σειρά “Αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία, όχι μόνο για να διευρύνω το όραμα, που δημιουργώ στην ταινία αλλά και να το εξευρενύσω σε τέτοιο βάθος, το οποίο μόνο μια μεγάλου μήκους δομή μπορεί να προσφέρει”.

Ένα ακόμα πολλά υποσχόμενα project λοιπόν από το HBO Max, το οποίο έχει θέσει ως στόχο να γίνει από τα πρώτα ονόματα στα streaming services. Σίγουρα έχει βαλθεί να κάνει ευτυχισμένους πολλούς φαν της DC.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a comment