Οδηγός για να αγοράζετε video games, χωρίς πολλά έξοδα!

Τα περισσότερα νέα βιντεοπαιχνίδια αυτές τις μέρες κοστίζουν αρκετά χρήματα  λόγω του περιορισμένου αριθμού εταιρειών που υπάρχουν. Οι περισσότεροι φυσικά, δεν είναι εκατομμυριούχοι, και πιο συχνά δεν είναι τόσο τυχεροί έτσι ώστε να έχουν την ευχέρεια αγοράς μεγάλης ποσότητας παιχνιδιών. Τα βιντεοπαιχνίδια αν και είναι μια πολυτέλεια, δεν είναι μια αναγκαιότητα – ακριβώς όπως και οι περισσότερες άλλες μορφές ψυχαγωγίας. Εντούτοις, εαν κάποιος παίζει παιχνίδια σε οποιαδήποτε κονσόλα περισσότερο απο δύο χρόνια, είναι πολύ δύσκολο να σταματήσει.

Εάν είστε λοιπόν λάτρεις των video games και δεν μπορείτε να ληστέψετε κάποια τράπεζα, υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις έτσι ώστε να αγοράζετε τα παιχνίδια με πιο οικονομικό τρόπο.

 Προτιμήστε τα μεταχειρισμένα βιντεοπαιχνίδια

Μην μπείτε αμέσως σε ένα πολυκατάστημα για να αγοράσετε τα καινούργια video games. Αντίθετα, προτιμήστε να αγοράσετε κάτι που είναι ήδη μεταχειρισμένο.

Αποτέλεσμα εικόνας για used games

Πωλήστε τα παιχνίδια που έχετε ήδη παίξει και δεν έχουν ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ αξία

Αφού έχετε τελειώσει με ένα παιχνίδι και θα βρείτε τον εαυτό σας να κινείται σε άλλα παιχνίδια, είναι πιο οικονομικό και έξυπνο να πωλήσετε το παλαιότερο παιχνίδι. Όσο πιο γρήγορα γίνει η πώληση ανάλογα και με το έτος κυκλοφόρησης, τόσα περισσότερα χρήματα θα λάβετε. Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει κάποιο χρηματικό πόσο που θα μπορεί να προσφερθεί για την αγορά κάποιου νέου παιχνιδιού.

Αποτέλεσμα εικόνας για sell games

Αγορά ελκυστικών πακέτων

Αυτό είναι κυρίως για την αγορά των παιχνιδιών που αφορούν το PC, αλλά μερικές φορές είναι διαθέσιμα και για τις κονσόλες. Διάφορα ελκυστικά πακέτα (bundles), δίνουν ειδικές προσφορές παιχνιδιών που είναι σίγουρα πιο οικονομικές απο την αγορά κάποιου καινούργιου.

Αποτέλεσμα εικόνας για games bundles

Αποκτήστε δωρεάν παιχνίδια μέσα απο τα Memberships

Tόσο Playstation Plus και το Xbox Live Gold προσφέρουν δωρεάν παιχνίδια κάθε μήνα με τη συνδρομητική υπηρεσία. Eλέγξτε κάθε μήνα τι είναι σε προσφορά, εφόσον τις περισσότερες φορές θα είστε τυχεροί να ανακαλύψετε κάποια σπάνια παιχνίδια αλλά και αρκετά που είναι πολύ δημοφιλή.

Σχετική εικόνα

Πάρτε μια πιστωτική κάρτα με ανταμοιβές τυχερών παιχνιδιών

Προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε την πιστωτική σας κάρτα η οποία σιγά-σιγά θα μαζεύει bonus, που θα μπορούσε να σας δώσει εκπτώσεις σε αρκετές αγορές των video games. Αν κοιτάξετε αρκετά, σίγουρα θα βρείτε  κάποια πιστωτική κάρτα που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Sony rewards visa

Χρησιμοποιήστε τον γνωστό σε όλους” κουμπαρά”

Προσπαθήστε κάθε μέρα να αποθηκεύετε στον κουμπαρά έστω και 1ευρώ. Το ποσό των χρημάτων είναι λίγο, αλλά στο τέλος του μήνα θα έχετε ένα σεβαστό ποσό που θα μπορείτε να ξοδέψετε στο αγαπημένο σας hobby. Όση περισσότερη οικονομία κάνετε τόσα περισσότερα βιντεοπαινχνίδια θα έχετε στην διαθεσή σας! Απολαύστε τις αποταμιεύσεις σας!

Αποτέλεσμα εικόνας για save money for games

Αποτέλεσμα εικόνας για rich man with money

Τα παιχνιδια δεν είναι σχετικά φθηνό χόμπι. Υπάρχουν όμως αρκετοί τρόποι για να μειώθεί το κόστος. Όλα τα παιχνίδια παραμένουν ως τρόπος διασκέδασης, ανεξάρτητα από την ηλικία τους. 

Διαβάστε ακόμα:

gif04

2 thoughts on “Οδηγός για να αγοράζετε video games, χωρίς πολλά έξοδα!

Leave a comment