Ο Steven Spielberg αναλαμβάνει την ταινία Blackhawk της DC

Έπειτα από την επιτυχία του “Ready Player One”, ο Spielberg θα συνεργαστεί εκ νέου με την Warner Bros, αυτή τη φορά για το  Blackhawk της DC. Ο Spielberg θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με την Kristie Macosko Kriege και την Amblin Entertainment ενώ είναι σχεδόν βέβαιο πως θα κάτσει και στην σκηνοθετική καρέκλα. Το σενάριο θα αναλάβει ο David Koepp. Η συνεργασία των δύο ανδρών έχει φέρει στο παρελθόν blockbusters τίτλους όπως τα “Jurassic Park”, “The Lost World: Jurassic Park”, “War of the Worlds” και “Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull”.

Όσον αφορά το πρωταρχικό υλικό, ο Blackhawk είναι ο αρχηγός τη ομώνυμης του ομάδας κορυφαίων πιλότων από όλο τον κόσμο στην διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου πολεμώντας τους Ναζί. Ο Blackhawk πρωτοεμφανίστηκε το 1941 στο Military Comics No. 1, από την Quality Comics. Αποτέλεσε μια από τις πιο επιτυχημένες σειρές της δεκαετίας. του 1940. Το 1956 η Quality Comics αποκτήθηκε από την DC.

Αναμένουμε λοιπόν μια πολεμική ταινία δράσης, παρά ένα ακόμα comic book movie. Το Blackhawk δεν θα σχετίζεται με το DCEU.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s