Πως θα ένιωθες αν οι χειρότεροί σου εφιάλτες… γινόντουσαν αληθινοί;

Κάνουμε λόγο για το νέο τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ/σειρά που ετοιμάζει η Blue Ant Media, όπου στο παρελθόν μας είχε προσφέρει τα εξαίρετα Paranormal Survivor και Haunted Case Files. 

Η σειρά φαίνεται αναμφίβολα ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη, καθώς καταπιάνεται με ένα θέμα στο οποίο δύσκολα ξεμένει από υλικό. Μιλάμε για εφιάλτες! Ο οποιοσδήποτε από εμάς, κάποια στιγμή στη ζωή του, έχει δει έναν εφιάλτη από τον οποίο μετά ξύπνησε κολυμπώντας στον ιδρώτα και βαριανασαίνοντας. Και δε μιλάμε για το κλασσικό: γυμνός μπροστά σε πολύ κόσμο, πανελλήνιες χωρίς να ξέρεις τα θέματα, ομιλίες μπροστά σε μυριάδες κόσμου· αλλά εκείνους τους σκοτεινούς και τους κλειστοφοβικούς, όπου – όχι κάποιος – αλλά κάτι μας κυνηγάει έχοντας μοχθηρούς σκοπούς…

my-worst-nightmare-tv
Έχοντας λοιπόν αυτό στο μυαλό της, η Blue Ant Media μας φέρνει μια σειρά που ξεπηδάει – κυριολεκτικά – μέσα από τους εφιάλτες των θεατών της, καθώς το καλύτερο κομμάτι της εν λόγο σειράς δεν είναι μόνο το concept της, αλλά το ότι ζωντανεύει τους ίδιους μας τους εφιάλτες, μεταφέροντάς τους στην μικρή οθόνη (κάτι σαν την 10η Εντολή, αλλά στο πολύ πιο creepy και eerie)! Δέκα επεισόδια με 60 λεπτά διάρκεια το καθένα, είναι υπέρ-αρκετά για να μας ταξιδέψουν στον – κυριολεκτικά – σκοτεινό κόσμο των ονείρων. Όχι μόνο αυτό, αλλά μέσω επιστημόνων, θα προσπαθούν να ερμηνεύσουν και τα νοήματα πίσω από αυτούς.

Οι δημιουργοί της σειράς, την παρουσιάζουν με τα εξής λόγια:
”Με κιν/γραφική δραματοποίηση, θα αποπειραθούμε να ερμηνεύσουμε αληθινά γεγονότα, και θα τα αναλύουμε από ερμηνευτές και ψυχαναλυτές. Σε κάθε επεισόδιο θα επιχειρείται η αποκωδικοποίηση των νοημάτων και μυστηρίων πίσω από κάθε εφιάλτη, καθώς και των δυσδιάκριτων εξηγήσεων που ελλοχεύουν σε αυτόν.”  

Η μόνη… ας το πούμε διακριτικά, ατυχία με την εν λόγο σειρά, είναι πως ψάχνει για εφιάλτες, μόνο εντός των Η.Π.Α και του Καναδά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Μπορεί η μεγάλη επιτυχία της σειράς, να της επιτρέψει και υπερατλαντικά ταξίδια.

Το My Worst Nightmare κάνει πρεμιέρα την άνοιξη του 2019 στο κανάλι Α+Ε!

Διαβάστε ακόμα:

 

gif04

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s