Ο Hellboy επιστρέφει με καινούρια ταινία τον Ιανουάριο του 2019

Είμαστε λιγότερο από ένα χρόνο μακριά από την άφιξη της ταινίας Hellboy Reboot του Neil Marshall. Οπότε ας δούμε τι ετοιμάζεται. Ο πρωταγωνιστής της σειράς Stranger ThingsDavid Harbour έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μαζί με την Milla Jovovich ως Nimue, η Βασίλισσα του Αίματος. Η Jovovich παρουσίασε στα κοινωνικά μέσα μια νέα αφίσα που περιέχει τον ήρωα του τίτλου και την αντίπαλο του δίπλα δίπλα. Το στυλ της αφίσας ευθυγραμμίζεται με την ταινία, που επιστρέφει στη σειρά των Dark Horse Comics και των σχεδίων του συγγραφέα-καλλιτέχνη Mike Mignola.

Επίσης ένας απο τους πρωταγωνιστες της σειράς American Gods, ο Ian McShane, θα συμμετέχει ως ο Professor Broom, ο επιστήμονας που υιοθετεί τον νεαρό Hellboy. Η Milla Jovovich θα παίξει τον κύριο αντίπαλο, την Blood Queen. Ο χαρακτήρας φαίνεται να βασίζεται στην Nimue, γνωστό και ως “Queen of Blood” και “Lady of the Lake“, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα κόμιξ Hellboy στην ιστορία του 2008The Wild Hunt“, που απεικονίστηκε ως μια ισχυρή μάγισσα που έζησε κατά τη διάρκεια της εποχής του βασιλιά Αρθούρου, και πρόδωσε τον σύμμαχο της Merlin, κυβερνώντας με τρομοκρατία. Ωστόσο άλλες μάγισσες μαζεύτικαν για να την σταματήσουν, κόβοντας το σώμα της σε κομμάτια και κρύβοντας τα παντού στον κόσμο για να αποτρέψουν την ανασύσταση της. Μέχρι σήμερα, που κάποια δαιμονική ανάμειξη, τελικά εκπληρώνει αυτή την καταστροφή, φέρνοντας την Βασίλισσα του Αίματος εναντίον του Hellboy.

Ο σκηνοθέτης εξηγεί ότι η καινούρια ταινία θα είναι μια πιο σκοτεινή, πιο φρικτή έκδοση και όχι άλλη μια ταινία με υπερήρωες.

“Λοιπόν, εννοώ, αν μη τι άλλο, προσπαθούμε να κάνουμε κάτι πολύ διαφορετικό. Βασικά, δεν υπάρχει κανένα σημείο του Hellboy που θα είναι σαν άλλες ταινίες υπερήρωων. Και όσο σπουδαίο και αν είναι το υλικό της Marvel, ο Hellboy δεν αισθάνεται ποτέ πραγματικά – ακόμα και με τον Guillermo del Toro – σαν μια ταινία υπερήρωων. Η ιδέα είναι να υποβαθμίσει τα στοιχεία ενός υπερήρωα ακόμα περισσότερο από ότι έκανε ο Τόρο. Θα έχει πολύ περισσότερη λαογραφία, μυθολογία, και τρόμο.”

Ο Mike Mignola μιλώντας για την επερχόμενη ταινία Hellboy, αποκάλυψε ότι το σενάριο είναι πιο κοντά στον πρωτότυπο χαρακτήρα. Ενώ ο Guillermo del Toro πήρε το αρχικό υλικό και το παρουσίασε με φαντασία, ο δημιουργός Mike Mignola διαβεβαίωσε τους οπαδούς ότι η νέα ταινία, θα είναι πολύ πιο σκοτεινή.

“Στο Hellboy II: Ο Χρυσός Στρατός ήταν μια χαλαρή ταινία φαντασίας. Αυτή θα είναι πολύ πιο σκοτεινή, σχεδόν ταινία τρόμου”, δήλωσε ο Mignola. “Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό που έχω δει μέχρι στιγμής. Αλλά είμαι και πολύ χαρούμενος που ζητούν τη γνώμη μου και μου δίνουν ευκαιρίες να επιλύσω ορισμένα δημιουργικά προβλήματα “.

Η Mignola αποκάλυψε επίσης ότι άλλα μέλη της BPRD, της οργάνωσης καταπολέμησης του παραφυσικού εγκλήματος για την οποία ο Hellboy εργάζεται, θα εμφανιστούν στην ταινία. Αυτό μπορεί να σημαίνει να δούμε τον Abe Sapien, την Liz Sherman, ή τον Johann Kraus, αλλά ο Mignola δεν μπήκε σε λεπτομέρειες για τους άλλους χαρακτήρες.

Στην ταινία θα εμφανιστούν επίσης η Sasha Lane ως Alice Monaghan, η Penelope Mitchell ως Ganeida, μια μάγισσα που αποφάσισε ότι η μήνις της Βασίλισσας του Αίματος έχει συνεχιστεί για πολύ καιρό, και ο Daniel Dae Kim που θα παίξει τον Major Ben Daimio.

Υπομονή μέχρι τις 11 Ιανουαρίου 2019.

Διαβάστε Ακόμα:

gif04

Leave a comment