Ποιοι είναι οι επικρατέστεροι για τον ρόλο του James Bond!

Η εποχή του Daniel Graig αρχίζει σιγά σιγά να φτάνει στο τέλος της, ο ρόλος όμως θα μείνει αθάνατος. Κι έτσι, όπως έχει άλλωστε συμβεί άλλες πέντε φορές στο παρελθόν, θα πρέπει να βρεθεί ο νέος ηθοποιός που θα φορέσει το καλλίγραμμο σμόκιν, θα πίνει το μαρτίνι του και θα λέει την θρυλική ατάκα “My name is Bond. James Bond!” κάθε φορά που συστήνεται!
Ποιος όμως θα μπορέσει να συνεχίσει αυτόν τον ρόλο που ερμηνεύτηκε από 6 διαφορετικούς ηθοποιούς με 24 διαφορετικές ταινίες στο πέρας 60 και κάτι χρόνων;

ihpdp

Οι ηθοποιοί που φλερτάρουν με τον ρόλο είναι αρκετοί. Άλλοι με περισσότερες πιθανότητες, και άλλοι με αισθητά λιγότερες. Άλλοι γνωστοί και μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας και του Hollywood και άλλοι λιγότερο γνωστοί αλλά αγαπητοί από το κοινό. Όλοι όμως ταιριαστοί και αφοπλιστικά γοητευτικοί· όπως άλλωστε ορίζει ο ρόλος και οφείλει το κάστινγκ.

Παρακάτω λοιπόν παραθέτουμε μια λίστα, η οποία ξεκινάει από εκείνους με τις περισσότερες πιθανότητες και τελειώνει σε εκείνους με τις λιγότερες.

Luke Evans

1488640664-luke-evans-03-1488577349_1

Πολλοί ίσως να τον ξέρετε από τον ρόλο του Bard στην τριλογία των Hobbits του Peter Jackson ή ως Δράκουλα στην ταινία Dracula Untold. Αυτό όμως που ίσως δεν ξέρατε, είναι πως ο Luke Evans ήταν ο ηθοποιός που στο τσακ θα έπαιζε τον Bond στην επόμενη ταινία αν ο Daniel Graig δεν επέστρεφε. Τα φόντα λοιπόν είναι πολλά!

Richard Madden

5bc334f1be7b5.image

Ο Richard Madden ή αλλιώς Rob Stark από την επική σειρά του HBO – Game of Thrones, φέρεται ως το επόμενο πανίσχυρο όνομα για να συνεχίσει τον ρόλο του διάσημου πράκτορα της MI6. Για πολλούς ο Madden αποτελεί ήδη τον James Bond, καθώς μια από της παραγωγούς της ταινίας αναφέρει πως καταενθουσιάστηκε με το κάστινγκ του και πως είναι έτοιμη να του προσφέρει τον ρόλο. Άλλωστε τώρα με τη συμμετοχή του στο Bodyguard μπορούμε κι εμείς να ισχυριστούμε το ίδιο.

Tom Hardy

tom-570

Ο εξής ηθοποιός δεν χρειάζεται συστάσεις. Είναι από τα νέα, άκρως αναγνωρίσιμα και αγαπητά πρόσωπα του Hollywood και έχει ήδη εμφανιστεί σε μπόλικες γιγαντιαίες παραγωγές υποδυόμενος άλλοτε καλούς και άλλοτε κακούς χαρακτήρες (άλλοτε και τα δύο μετά το πρόσφατο Venom). Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν το όνομά του ως τον επόμενο 007, καθώς το προφίλ του ταιριάζει τάλε κουάλε με εκείνο από τα βιβλία του Ian Fleming.

Henry Cavill

henry-920x584

Ο Cavill επίσης δεν χρειάζεται συστάσεις, γιατί ο Cavill είναι ο Superman! Και θα είναι και ο Geralt στο The Witcher, τη νέα επική σειρά του Netflix! Έχοντας λοιπόν δύο δυνατούς ρόλους κάτω από την ζώνη του, δεν θα μας κάνει εντύπωση αν φορέσει και το σμόκιν του Bond στην επόμενη μεταφορά της ταινίας! Αν έχετε αμφιβολίες για την αποδοτικότητά του σε ρόλους πράκτορα, τότε δείτε το The Man From U.N.C.L.E. του Guy Ritchie και θα πάψετε να ανησυχείτε για το μέλλον του αγαπημένου σας πράκτορα.

Tom Hiddleston

www.cineavatar.itwp-contentuploads201605tom-hiddleston-james-bond-67ffe0b64f4029caabb39dc3772b0a08550e4fd6

Ο Tom Hiddleston κάνει σταθερά και ανοδικά βήματα στην καριέρα του, το ένα μετά το άλλο. Μετά τον ρόλο του ως Loki στο κιν/γραφικό σύμπαν της Marvel – ρόλος που τον έκανε πασίγνωστο στο ευρύ κοινό – ο 37χρονος ηθοποιός ψάχνει να βρει τα επόμενά του βήματα τα οποία θα μπορούν να τον απογειώσουν. Εντάξει μπορεί να μην μοιάζει τόσο με τον Bond που έχουμε συνηθίσει, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε ποια θα μπορούσε να είναι η κατεύθυνση της επόμενης ταινίας.

Aidan Turner

Aidan-Turner-hp-GQ-11Oct16_Greg-Williams_b

O Aiden Turner έγινε γνωστός κυρίως μέσα από τον ρόλο του Kili στην τριλογία των Hobbits. Έχει επίσης πρωταγωνιστήσει στην σειρά Poldark, ένα δράμα εποχής του BBC. Ο Turner ξεκίνησε την καριέρα του στο θεατρικό σανίδι αλλά σύντομα έφτασε στην μικρή οθόνη και από εκεί (συνυπολογίζοντας και την αρρενωπή και όμορφη – ομολογουμένως – εμφάνισή του) έφτασε στο να συγκαταλέγεται ανάμεσα σε αυτούς που θα μπορούν να συνεχίσουν τον ρόλο.

Damian LewisDamian LewisΤον γνωρίσαμε μέσα από έναν ρόλο γεμάτο εκπλήξεις στο Homeland και συνεχίζουμε να μένουμε άναυδοι στον ρόλο του στη σειρά Billions. Ο Damian Lewis είχε όλο το “buzz” του ρόλου του 007 από το 2015. Οι φήμες δεν έχουν πάψει ακόμα, αλλά ο ίδιος φαίνεται σαν να μην θέλει να φορέσει το (για πολλούς) πολυπόθητο σμόκιν. Η ιστορία θα δείξει…

 

 

James Norton

gettyimages-518964510-h_2016

O James Norton είναι από τους λιγότερο γνωστούς ηθοποιούς με ελπίδες για τον ρόλο. Παρόλα αυτά, όλα είναι πιθανά στον χώρο του κιν/γράφου.

Orlando Bloom

bloom

Ο Orlando Bloom είχε δηλώσει σε συνέντευξή του πως αν το δίνονταν η ευκαιρία θα έδινε στο κοινό έναν πολύ “Βρετανό πράκτορα”. Ο Bloom έχει ήδη φήμη και αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό του. Είναι πανέτοιμος να προσθέσει ακόμη μία. Ίσως κι εμείς να την δεχτούμε.


 

Ποιους θα θέλαμε εμείς να δούμε (και να προσθέσουμε) στους διεκδικητές του ρόλου:

Cillian Murphy

orig

O Cillian Murphy είναι ένας εξαιρετικός ηθοποιός που αυτή τη στιγμή δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας στην πολύ επιτυχημένη σειρά Peaky Blinders. Παρόλο που ο ίδιος έχει δηλώσει πως δεν θα ήθελε να παίξει τον ρόλο του James Bond εμείς συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως του πάει γάντι. Επίσης και ο Daniel Graig αρνιόταν τον ρόλο, αλλά για κοίτα κάτι παιχνίδια της ζωής…

Jamie Dornan

Jamie-dornan-01-920x518

Αν εξαιρέσουμε το μικρό στραβοπάτημα που έκανε με το συμμετάσχει ως Christian Grey  στην “κατάπτυστη” κιν/γραφική μεταφορά της σειράς βιβλίων 50 Shades of Grey, ο Dornan είναι ένας πολύ καλός ηθοποιός ο οποίος μας μάγεψε και μας “ψάρωσε” στον ρόλο του κακού Paul Spector στο πολύ επιτυχημένο The Fall.

Chris Hemsworth

Chris-Hemsworth-Grooming-Interview

Εντάξει μπορεί να μην είναι Βρετανός αλλά το προφίλ του, το παρουσιαστικό του και η σαγήνη η οποία καταφέρνει και εκπέμπει είναι ταιριαστές στις όποιες απαιτήσεις του ρόλου. Αυστραλία – Βρετανία, Παγκράτι – Κολιάτσου!

 

gif03

Διαβάστε ακόμα:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s