Ο Andy Serkis θα είναι ο νέος Alfred για το The Batman του Matt Reeves!

Το cast για το The Batman του Matt Reeves με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson  όχι απλά ολοένα και μεγαλώνει αλλά γίνεται όλο και πιο ενθουσιαστικό. Μετά την Zoë Kravitz (Mad Max:Fury Road, X-Men: First Class) ως Catwoman, τον Jeffrey Wright (Westworld) ως commissioner Gordon και τον Paul Dano (There Will Be Blood, 12 Years A Slave) ως Riddler  έρχεται να προστεθεί και ο αγαπημένος Andy Serkis ως ο νέος Alfred στον κατάλογο!

Οι Reeves και Serkis έχουν συνεργαστεί φυσικά και στις δυο πιο πρόσφατες ταινίες για το Planet Of The Apes francise. H επιβεβαίωση για την εν λόγω είδηση ήρθε από τον ίδιο τον σκηνοθέτη μέσω της παρακάτω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Ο Serkis απ’ ό,τι φαίνεται έχει βαλθεί να κοντράρει τον Hugo Weaving για το ποιος θα παίξει στα περισσότερα franchise και θα μεταμορφωθεί τις περισσότερες φορές για νερντουλιάσουμε κι εμείς με την άνεση μας. Επιστρέφοντας στο The Batman έπειτα από την αποτυχία να συμφωνήσουν στα οικονομικά με τον Jonah Hill για τον ρόλο του Penguin, ο Colin Farrell είναι το επόμενο όνομα στη λίστα και οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις. Όπως είπα και στην αρχή, το cast για το The Batman όχι απλά μεγαλώνει αλλά γίνεται όλο και πιο ενθουσιαστικό… Η ταινία αναμένεται μες στο 2021.

Διαβάστε ακόμα:

gif01

One thought on “Ο Andy Serkis θα είναι ο νέος Alfred για το The Batman του Matt Reeves!

Leave a comment