5 υπέροχες κωμωδίες για να παρακολουθήσεις απόψε!

Αν αναζητάτε κωμωδίες που σας κάνουν να γελάσετε μέχρι δακρύων, είστε στο σωστό μέρος. Αυτό το αφιέρωμα στο Geek Cultura παρουσιάζει πέντε υπέροχες κωμωδίες που θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη σας και θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις καθημερινές εντάσεις.

1. Nine to Five – 1980

Στην κορυφαία ταινία κωμωδίας της δεκαετίας του ’80, η Dolly Parton, Lily Tomlin, και Jane Fonda ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν έναν απαίσιο εργοδότη. Με χιουμοριστικό τρόπο, αναδεικνύει τα προβλήματα του καθημερινού γραφειοκρατικού κόσμου.

2. Father of the Bride – 1991

Ο Steve Martin πρωταγωνιστεί σε αυτήν την κλασική κωμωδία, όπου ο ρόλος του πατέρα προσπαθεί να διαχειριστεί την πανηγυρική προετοιμασία του γάμου της κόρης του. Με ατάκες που συναρπάζουν, αυτή η ταινία σίγουρα θα σας κατακτήσει.

3. Superbad – 2007

Ο Jonah Hill και ο Michael Cera υποδύονται δύο έφηβους που προσπαθούν να βρουν την τελευταία τους ευκαιρία για διασκέδαση πριν το τέλος του σχολικού έτους. Με ανατροπές και ατάκες που θα σας κάνουν να γελάσετε με χαρά.

4. Trading Places – 1983

Σε αυτήν την κωμωδία με τον Eddie Murphy και τον Dan Aykroyd, δύο άνδρες ανταλλάσσουν τις ζωές τους μετά από ένα στοίχημα. Με καυστική κριτική στην κοινωνική τάξη, αυτή η ταινία παραμένει επίκαιρη και γεμάτη γέλιο.

5. Can You Ever Forgive Me? – 2018

Η Melissa McCarthy σε μια διαφορετική ρόλο από τις συνηθισμένες κωμωδίες, παρουσιάζει την αληθινή ιστορία μιας συγγραφέως που ψεύτικα κατασκεύασε γράμματα από διάσημους. Με έξυπνο σενάριο και εκπληκτική ερμηνεία, αυτή η ταινία προσφέρει γέλιο με έναν διαφορετικό τρόπο.

Καταπληκτικές επιλογές που κυκλοφορούν στην τηλεόρασή μας απόψε! Πάρτε μια ξεκούραστη θέση, ετοιμάστε τις αγαπη.

Αν σας άρεσε το αφιέρωμα μας θα εκτιμούσαμε αν μας κάνατε like & follow στις σελίδες μας στο Facebook και το Instagram.

Leave a comment