Στην επιφάνεια πληροφορίες για το sequel του Deadpool

Σημαντικά στοιχεία έχουν αποκαλυφθεί για την δεύτερη ταινία του Deadpool, από τους δύο σεναριογράφους που ασχολούνται με το project, τους Rhett Reese και Paul Wernick, η οποία θα ξεκινήσει να γυρίζεται μέσα στο 2017.

“Θα είναι μία ακόμα σόλο ταινία. Μέσα θα υπάρχουν αρκετοί χαρακτήρες στην νέα ταινία, όμως θα είναι πάλι μία ταινία για τον Deadpool. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και πιστεύω πως μέσα στο φετινό έτος θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα. Έχουμε αρκετά drafts για το σενάριο μπροστά μας αυτή την στιγμή.

Η ταινία θα έχει αρκετές ανατροπές και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι! Η αλήθεια είναι πως είμαστε λίγο νευρικοί, γιατί τώρα νιώθουμε θα πρέπει το σίκουελ να είναι αντάξιο της πρώτης ταινίας. Πρέπει να έχουμε πίστη, και είμαστε εξαιρετικά παθιασμένοι για να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το διάστημα πραγματοποιείται το casting για τους ηθοποιούς που θα ενσαρκώσουν τους Domino και Cable. Παράλληλα είναι πολύ πιθανόν να δούμε αρκετούς χαρακτήρες από την πρώτη ταινία να επιστρέφουν, όπως ήταν οι Colossus και Negasonic Tennage Warhead.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s