Μία πανέμορφη βραδιά βγαλμένη από τον κόσμο του Star Wars

Στις 4 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε το πρώτο Star Wars Party στην Κύπρο, το οποίο διοργάνωσε η ιστοσελίδα μας, GeekCultura.com. Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με τους λάτρεις του Star Wars που βρίσκονται στην Κύπρο να αγκαλιάζουν το event.

Κατά την διάρκεια της βραδιάς υπήρχαν αρκετές εκπλήξεις. Πολύ θετικά σχόλια απέσπασε ο διαγωνισμός γνώσεων, ο οποίος πραγματοποιήθηκε μέσα από τις οθόνες του Brickyard Bar & Grill κάθε μισή ώρα, με τους νικητές να κερδίζουν μπύρες από το μπαρ!

Image may contain: 6 people, people smiling, text

Αρκετοί ήταν επίσης και οι νικητές που έφυγαν με πλούσια δώρα από το Star Wars Party. Πιο συγκεκριμένα κληρώθηκαν 24 δώρα από τον μαγικό κόσμο του Star Wars, πριν την ολοκλήρωση της βραδιάς, μετά από κληρώσεις.

Εκ μέρους όλων όσων δούλεψαν για την δημιουργία και οργάνωση του Star Wars Party, θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που ήρθε στο πάρτι και μας τίμησε με την παρουσία του. Η δική μας προτεραιότητα και στόχος ήταν να δημιουργηθεί μία μοναδική για τα κυπριακά δεδομένα εκδήλωση, και όλοι οι λάτρεις του Star Wars να περάσουν όμορφα. Πιστεύουμε πως σε μεγάλο βαθμό το έχουμε πετύχει!

Image may contain: 3 people

Ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και στους χορηγούς του Star Wars Party, που χωρίς αυτούς η εκδήλωση δεν θα είχε τόση επιτυχία. Το Fingerprint Blockmountings για τους υπέροχους πίνακες και ρολόγια τοίχου, αλλά και την διαρκή στήριξη του προς την ιστοσελίδα μας από την 1η ημέρα λειτουργίας του, το κατάστημα βιντεοπαιχνιδιών Game On για το Star Wars Battlefront (PS4), την υπέροχη θήκη υπολογιστή με τον Kylo Ren και το πολύ όμορφο skin για το Playstation 4 και το κατάστημα κόμικς Comic Book Paradise για την εκπληκτική σειρά από τα κόμικς του Star Wars και την μεγάλη αφίσα! Επίσης να ευχαριστήσουμε το Brickyard Bar & Grill για την φιλοξενία και τις μπύρες που προσέφερε σε όλους τους νικητές από τα παιχνίδια trivia και φυσικά τον χορηγό επικοινωνίας της εκδήλωσης, το U Radio 99.6, που βοήθησε σε μεγάλο βαθμό στην προώθηση του πάρτι.

Image may contain: 5 people, people sitting and text

Αυτή ήταν η πρώτη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Geek Cultura. Στόχος μας είναι να δημιουργηθούν περισσότερα events στο μέλλον, όπου όλη η Geek κοινότητα να έχει την ευκαιρία να μαζευτεί και να περάσει όμορφες βραδιές, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα.

Εδώ είναι όμως που θέλουμε και την δική σας βοήθεια, αφού η γνώμη σας μετράει. Θέλουμε να μας στείλετε είτε σε μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook (βρείτε την εδώ) είτε μέσω email στο geekcyprus@gmail.com τις ιδέες σας για μελλοντικά events, αλλά και όσοι βρεθήκατε στο Star Wars Party μπορείτε να μας πείτε τι σας άρεσε και τι όχι.

Μέχρι την επόμενη εκδήλωση, μείνετε συντονισμένοι στο Geek Cultura για καθημερινά κείμενα για όλους τους Geeks και πολλές εκπλήξεις που θα ακολουθήσουν στο μέλλον! Άλλωστε, είμαστε ακόμα στην αρχή.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1ο STAR WARS PARTY ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Image may contain: 3 people, text

Image may contain: 1 person, beard and text

Image may contain: 4 people

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s