Torchlight 2: Ένας “διάδοχος” του Diablo

Tι συμβαίνει όταν μαλώνουν οι παραγωγοί του Diablo και ο ένας αναγκάζεται να μαζέψει τα μπογαλάκια του και να φτιάξει κάτι «καινούργιο» μόνος του; Η απάντηση είναι απλή: Το Torchlight 2!

Ένας κλασσικός κλώνος του Diablo 2 με γραφικά του lol θα έλεγα με πολύ μεγάλη ευκολία. Παρ’ όλα αυτά μιλάμε για ένα πολύ καλοστημένο παιχνίδι το οποίο έχει να σου προσφέρει πράγματα . Τα class του είναι τέσσερα (ναι και μένα μου φάνηκαν λίγα).

Berserker: Το πιο true damage dealer στο παιχνίδι το οποίο παίζετε συνήθως με dual wield με βασικά όπλα τα claws ή τα fist μιας και είναι τα πιο γρήγορα melee όπλα και ο παίκτης βασίζεται στην γρηγοράδα, τα criticals και το damage.

Outlander:  Ο ranger της παρέας ο οποίος μπορεί να κουβαλήσει μέχρι και ΚΑΝΟΝΙ ρε φίλε. Παίζεται με διάφορα στυλ είτε με dual πιστολάκια , είτε με καραμπίνα αλλά πρέπει να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το κανόνι .

Embermage: Σαν άνθρωπος που δεν παίζει μάγους σχεδόν ποτέ εκτός των moba θα πω τα πολύ πολύ βασικά, είναι χαρακτήρας spamme rο οποίος παίζει πολύ με τα στοιχεία, αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ότι ο μάγος στο συγκεκριμένο gameείναι melee βέβαια τα spellsείναι όλα μακριά.

Engineer: To κρέας . Είναι το tank της παρέας και για μένα ίσως ο πιο εύκολος παίκτης για να βγάλεις το game σε όλα τα επίπεδα δυσκολίας με σχετικά μεγάλη ευκολία. Παίζεται με δύο handed και πρόσεξε το όπλο το οποίο είναι μόνο γι’ αυτόν είναι ένας τεράστιος κάβουρας με τον οποίο κοπανάς κόσμο στο κεφάλι , βασικά στατιστικά του δεν θα μπορούσαν να είναι άλλα από το strength και το vitality

Έχει τα κλασσικά που έχουν όλα αυτά τα παιχνίδια , set από αντικείμενα που όσο πιο πολλά κομμάτια έχεις από το setτόσο περισσότερα στατιστικά σου δίνουν. Portals τα οποία σε γυρνάνε πίσω στην βάση και επιστρέφεις στο battleground μέσα από αυτά. Επίσης στο game έχεις ένα pet που το διαλέγεις στο character creation το οποίο επιτίθεται και αυτό στους κακούς, μπορείς να του φορέσεις κολάρο που του δίνει στατιστικά και έχει δικό inventory . Αυτό που μ’ άρεσε  πολύ σαν πινελιά είναι ότι μπορείς να ψαρέψεις και να ταΐσεις στο petσου τα ψάρια , και αυτά το μεταμορφώνουν σε κάποιο άλλο πλάσμα για κάποια λεπτά προσφέροντάς του ειδικές ικανότητες!

Το story του αν και λιτό είναι αρκετά ωραίο και για μένα το παιχνίδι λέει πολύ να το παίζεις με παρέα στο δύσκολο έτσι για το yolo! Είναι και σχετικά φθηνό σε πολλά site από τα οποία μπορείς να τα αγοράσεις .

Προσωπικά έχω παίξει αρκετές φορές μόνος μου σε σημείο που το έχω βαρεθεί αλλά πάντα είμαι θετικός σε ένα Lan party σε σπίτι με φιλαράκια και κόκα κόλες! Άντε 15 Αυγούστου έρχεται βρήκατε πως θα λιώσετε με το παρεάκι!

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a comment