Πηγαίνουμε λίγο πίσω στην σειρά “Rebelde Way” ή αλλιώς τις “Ανυπότακτες καρδιές”

Οι Ανυπότακτες Καρδιές ή αλλιώς Rebelde Way είναι μια βραβευμένη αργεντίνικη νεανική σειρά. Ο τίτλος Rebelde στα ισπανικά σημαίνει επαναστάτης, ενώ η λέξη Way  είναι μέρος της ονομασίας του ιδιωτικού σχολείου «Elite Way School». Η σειρά προβλήθηκε για πρώτη φορά στην Αργεντινή το 2002-2003 και είναι δημιουργία της Κρις Μορένα. Στην Κύπρο προβλήθηκε το 2007-2008 και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα νεανικά κοινά.

Η Υπόθεση της Σειράς

Τα γεγονότα της σειράς λαμβάνουν χώρο στο ιδιωτικό σχολείο «Elite Way School». Οι περισσότεροι μαθητές εκεί ανήκουν σε ευκατάστατες οικογένειες ή σχετίζονται με σημαντικούς επιχειρηματίες και πολιτικούς. Η ιστορία ξεκινά με τους μαθητές της τρίτης τάξης να συναντούν τους νέους συμμαθητές τους. Τέσσερις προσωπικότητες με ηγετικές ικανότητες Μαρίσα, Μία, Μανουέλ, Πάμπλο, συγκρούονται, παρασύροντας και τους υπολοίπους, και διαμορφώνοντας μίση, φιλίες και προδοσίες. Αυτοί είναι και τέσσερις κύριοι πρωταγωνιστές της σειράς.

Πως είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές της σειράς

Ανεξάρτητα από το τι παρακολουθήσε ο καθένας μας από αυτή τη σειρά σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί τι απέγιναν οι ηθοποιοί;

Με το τέλος της σειράς οι πρωταγωνιστές ήταν ήδη πασίγνωστοι σε όλη την Λατινική Αμερική ενώ είχαν κάνει και πολλές συναυλίες όλοι μαζί, με τη μεγαλύτερη αυτή στο Ισραήλ. Εκμεταλλευόμενη τον πάταγο που έιχε κάνει η σειρά, η Cris Morena, δημιούργησε την ταινία “Erreway 4 caminos”  που ενώ είχε μεγάλη απήχηση οι κριτικές την ισοπέδωσαν χαρακτηρίζοντας την ως το χειρότερο τέλος μιας τόσο πετυχημένης σειράς καθώς ήταν αρκετά πρόχειρη.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι τα 10 χρόνια πέρασαν, τα παιδιά μεγάλωσαν, κάποιοι απο αυτούς παντρεύτηκαν και κάποιοι άλλοι τα παράτησαν όλα.

Ο Felipe Colombo (Manuel) είναι ζευγάρι με την Cecilia Coronado και έχουν μαζί μια κόρη την Aurora της οποίας νονοί είναι η Camila Bordonaba (Marizza)  και ο Benjamin Rojas (Pablo), με τους οποίους είναι ακόμα κολλητός φίλος. Με την Camila μάλιστα έχουν δημιουργήσει ένα συγκρότημα που ονομάζεται «la miss Tijuana»

Αποτέλεσμα εικόνας για Felipe Colombo then and now      Αποτέλεσμα εικόνας για Felipe Colombo then and now

Η Camila Bordonaba (Marizza), μετά το Rebelde way έλαβε μέρος σε αρκετές σειρές και ταινίες. Επίσης έγινε γνωστή για τις επαναστατικές της ιδέες καθώς και την χίπικη συμπεριφορά της, ενώ το 2011 τα παράτησε όλα και έκανε το γύρο της Αργεντινής μένοντας σε βουνά και γενικότερα σε σκηνές στην φύση για μεγάλο χρονικό διάστημα .

 

Σχετική εικόνα   Αποτέλεσμα εικόνας για camila bordonaba  now

Η Luisana Lopilato έχει δουλέψει ως μοντέλο και ως ηθοποιός σε πολλές δουλειές έχοντας μέχρι στιγμής ίσως την καλύτερη πορεία από τους τέσσερις. Μέσα απο την σειρά, φαινόταν ότι η πορεία της θα ήταν ξεχωριστή λόγω της ομορφιάς της.

Σχετική εικόναΣχετική εικόνα

Τέλος ο Benjamin Rojas έπαιξε σε αρκετές επιτυχίες. Γύρισε μια ταινία που ονομαζόταν «jake and blake», ενώ στην προσωπική του ζωή είχε διάφορες σχέσεις που ωστόσο καμία δεν τον οδήγησε σε γάμο .

Αποτέλεσμα εικόνας για Benjamin Rojas       Σχετική εικόνα

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s