Οι πρώτες εικόνες από το Avengers: Infinity War

***ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ SPOILERS ΓΙΑ ΤΟ INFINITY WAR***

To Infinity War ήταν σίγουρα το blockbuster της χρονιάς και όλη η geek κοινότητα περιμένει με ανυπομονησία το sequel για να παρακολουθήσει την κατάληξη της επικής σύγκρουσης με τον Thanos. To Avengers 4 θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου του 2019 και όλοι οι fans περιμένουν πως και πως δείγματα του επερχόμενου sequel, ειδικά μετά το συγκλονιστικό τέλος του Infinity War όπου είδαμε τους μισούς ήρωες να γίνονται σκόνη.

Λογικά θα αργήσει να κυκλοφορήσει κάποιο trailer αλλά ευτυχώς έχουμε την ευκαιρία να δούμε το επίσημο concept art και να πάρουμε μία πρώτη δόση από το πολυαναμενόμενο sequel.

Avengers-4-Possible-Art

Thanos-Possible-Art

Στην πρώτη εικόνα βλέπουμε τους εναπομείναντες Avengers μαζί με την Captain Marvel, της οποίας η προσωπική ταινία θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2019. Εντύπωση προκαλεί η ειδική στολή που φαίνεται να φοράει ο Hulk και υποθέτουμε ότι θα έχει κάποια σχέση με την μετάλλαξή του έπειτα από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε ο Bruce Banner στην προηγούμενη ταινία.  Επίσης μπορούμε να δούμε και τους Hawkeye και Ant-man, οι οποίοι έλειπαν από το Infinity War και μάλλον θα έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν.

Στην δεύτερη εικόνα βλέπουμε τον Thanos με την πανοπλία του να κραδαίνει ένα όπλο που δεν έχουμε ξαναδεί. Το γάντι με τα Infinity Stones είναι κι αυτό εκεί, οπότε το έργο των Εκδικητών αναμένεται πολύ δύσκολο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η υπομονή μέχρι τον Μάιο θα είναι αβάσταχτη.

Διαβάστε ακόμα:

Leave a comment