Το κορυφαίο ποτό από τον κόσμο της Sailor Moon!

Στο Τόκιο της Ιαπωνίας, προς τιμήν της 24ης επετείου της Sailor Moon, άνοιξε μια καφετέρια που ονομάζεται Cafe Chibiusa. Οι ιδιοκτήτες της συγκεκριμένης καφετέριας έχουν ένα ειδικά προσαρμοσμένο μενού που περιλαμβάνει στοιχεία που μοιάζουν με διάφορους χαρακτήρες από την “πολυαγαπημένη” σειρά. Ένα από δημοφιλέστερά τους ποτά είναι το Heavenly Miracle Romance Parfait, το οποίο όντως είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον και έτσι αποφασίσαμε να μοιραστούμε την συνταγή και τον τρόπο δημιουργίας του μαζί σας.

Yatta-Tachi Noms: Sailor Moon Parfait Finished

Το γευστικό και ανάλαφρο Sailor Moon Parfait, αποτελείται από διάφορα στρώματα γιαουρτιού, φρέσκες φράουλες, μπισκότα, γκοφρέτες και διάφορου τύπου jello. Πιο κάτω σας παρουσιάζουμε αναλυτικά τα υλικά και την διαδικασία παρασκευής του Sailor Moon Parfait.

Συστατικά:

1 Jello από κάθε χρώμα: Κόκκινο, Μπλε, Κίτρινο, & Πράσινο
Γιαούρτι στραγγιστό (1 ποτήρι)
Φράουλες (κομμένες σε λεπτές φέττες)
Μπισκότα τύπου Morning Coffee (θα χρειαστείτε περίπου 10 μπισκότα)
Πουράκια (τα γνωστά σε όλους)
Ποτήρια ειδικά για συνταγές Parfait
1 ποτήρι granola
Παγωτό βατόμουρο (1 scoop)
2 γκοφρέτες μπανάνας κομμένες σε σχήμα φεγγαριού

Yatta-Tachi Noms: Sailor Moon Parfait Toppings

  • Σε ένα μικρό μπολ, βάλτε το μισό πακέτο του κόκκινου Jello. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία και γεμίστε ⅕ του ποτηριού parfait με το μείγμα αυτό. Τοποθετήστε το ποτήρι parfait στο ψυγείο και αφήστε το εκεί για περίπου 1 ώρα. Επαναλάβετε τη διαδικασία για τα επόμενα 3 χρώματα με τελευταίο να έχετε το μπλε.
  • Βεβαιωθείτε ότι αφήσατε το Jello 1 ώρα στο ψυγείο κάθε φορά που προσθέτετε ένα νέο στρώμα έτσι ώστε να υπάρχει η τελική σωστή σύσταση. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει περίπου ⅕ χώρου στην κορυφή για τα υπόλοιπα συστατικά.
  • Βρείτε τις γκοφρέτες και με ένα μαχαίρι, κόψτε προσεκτικά δύο μισά φεγγάρια.
  • Ανακατέψτε το γιαούρτι, την granola, τις φράουλες και σερβίρετέ τη μισή ποσότα απο το μείγμα επάνω απο τα στρώματα jello. Στην συνέχεια καταψύξτε το ποτήρι για περίπου 1 ώρα.
  • Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομμάτια και τοποθετήστε τα πάνω απο το μείγμα γιαουρτιού. Πάνω απο τα μπισκότα βάλτε το υπόλοιπο μισό μείγμα γιαουρτιού, το παγωτό βατόμουρο και τοποθετήστε το ποτήρι στην κατάψυξη για μισή ώρα.
  • Για το στόλισμα του ποτηριού θα χρησιμοποιήσετε τις γκοφρέτες σε σχήμα φεγγαριού και τα πουράκια.

*****Η συνταγή που σας δίνεται είναι για ένα ποτήρι Sailor Moon Parfait

Η ομάδα μας έφτιαξε το Sailor Moon Parfait, και υπάρχουν μερικά πράγματα που θα χρειαστεί να σας επισημάνουμε. Τα μπικότα χρειάζεται να μην είναι πολύ μικρά λόγω του ότι θα λιώσουν μέσα στο γιαούρτι. Για κάθε βήμα που σας δίνεται στην συνταγή είναι σημαντικό το ποτήρι να μπαίνει στην κατάψυξη έτσι ώστε η τελική υφή να είναι η κατάλληλη. Επίσης, το κόψιμο της γκοφρέτας σε σχήμα φεγγαριού είναι αρκετά δύσκολο έτσι είναι καλύτερα εφοδιαστήτε με αρκετή ΥΠΟΜΟΝΗ.

Συνολικά, η πρώτη προσπάθεια για το Sailor Moon Parfait ήταν επιτυχής παρά τις μερικές αποτυχίες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

Διαβάστε ακόμα:

gif04

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s