Θέλουν τον DiCaprio να είναι ο νέος Joker

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ημέρες, η Warner Bros ετοιμάζεται για μία solo ταινία με κεντρικό ήρωα τον Joker, η οποία θα είναι ουσιαστικά η origin ιστορία του αγαπημένου villain. Σύμφωνα όμως με τις τελευταίες πληροφορίες από το The Hollywood Reporter, η Warner Bros θέλει για τον ρόλο του Joker, τον Leonardo DiCaprio.

Όπως αναφέρεται μάλιστα, δεν είναι απίθανο να προχωρήσει η συνεργασία, από την στιγμή που παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Martin Scorsese, ο οποίος έκανε πέντε ταινίες στις οποίες συμμετείχε ο DiCaprio, με τις σχέσεις των δύο ανδρών να είναι εξαιρετικές.

Κάντε like στην σελίδα του Geek Cultura στο facebook για να βλέπετε πρώτοι τα νέα, τα αφιερώματα και τους διαγωνισμούς

Παράλληλα, όπως έχει γίνει γνωστό, σκηνοθέτης της ταινίας του Joker θα είναι ο Todd Phillips, ο οποίος είχε σκηνοθετήσει επίσης την τριλογία του Hangover. Οι φίλοι της DC είχαν διχαστεί με τον Jared Leto ως Joker στο Suicide Squad, αφού αρκετοί ήταν αυτοί που δεν έμειναν ευχαριστημένοι από την ερμηνεία του τελευταίου.

Και από την στιγμή που ο κόσμος έχει στην μνήμη του τον εξαιρετικό Joker από το The Dark Knight, όπου για την ερμηνεία του ο Heath Leadger είχε κερδίσει και Όσκαρ. Παράλληλα, είναι πιθανόν να έχουμε δύο παράλληλους Joker, αφού πολύ πιθανόν η solo ταινία να μην ανήκει στο DC Extender Universe, έτσι ίσως δούμε τον Jared Leto να επιστρέφει ως Joker, στην ταινία της Harley Quinn, η οποία είναι επίσης στα σκαριά.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, σίγουρα το γεγονός ότι παίζει το όνομα του οσκαρικού Leonardo DiCaprio για τον ρόλο του Joker, μόνο ενθουσιασμό μπορεί να προκαλέσει στους λάτρεις του “γελαστού πρίγκιπα του εγκλήματος”!

Διαβάστε ακόμα:

gif01

One thought on “Θέλουν τον DiCaprio να είναι ο νέος Joker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s